Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν κλεβω το ιντερνετ του ουτε εχω κακο σκοπο!

Θελω να μου προτείνεται ενα τροπο ωστε να δυναμώσω το σημα που δεχομαι στο λαπτοπ μου.Ισα ισα φτανει τις δυο γραμμουλες και πολλες φορες με πεταει εκτος.Ο φίλος διπλα μου εδωσε τον κωδικο του ομως δεν εχω αρκετο σήμα.

1.Να αγορασω κεραια εξωτερικη με usb ;;
2.Εχετε καποιο αλλο τροπο να προτείνετε;(τιποτακουτακια κοκα κολας εννοω για να μην δωσω φραγκο γιατι λεφτα υπαρχουν πολλα!)

Δημοσ.

Εσύ τι συσκευή έχεις; laptop; desktop; κινητό; Λειτουργικό;

Αναμεσα στη συσκευή και το router του γείτονα τι παρεμβάλλεται; Π.χ. Τζαμαρία; Δυο τοίχοι απλοί; βιβλιοθήκες/ντουλάπες; Όροφος; χαρτόκουτο;

Μήπως το ερώτημα σου εχει σχέση με το

http://www.insomnia.gr/topic/496111-wifi-tp-link-%CF%83%CE%B5-ubuntu/

Δημοσ.

Οχι οχι καμια σχεση με το αλλο ποστ.Laptop εχω και απέχω 3 οροφους με μπετον αρμε!Windows 7 .... 

Δημοσ.

3 όροφοι; Δύσκολα τα πράγματα ακομα κι αν αγοράσεις/βαλεις κεραία με μεγαλύτερη δεκτικότητα. Αυτό γιατί μεγάλο ρόλο παίζει και η ισχύ εκπομπής του router. Το βέλτιστο θα ήταν να πέσει καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει δυνατοτητα για καλωδιο θα σου προτεινα εαν μπορεις να δανειστεις κανα usb κεραια. Εαν παλι δε μπορεις να κανεις ουτε αυτο καλυτερα να αγορασεις ενα AP το οποιο εχει 2 περιπτωσεις. Η θα το δουλεψεις σαν range extender δηλαδη να παιρνει το σημα απο κατω/πανω και να το αναμεταδιδει. Η δευτερη περιπτωση ειναι να το δουλεψεις σαν client δηλαδη να παιρνει ασυρματα το σημα και να στο δινει ενσυρματα εσενα. Διαλεγεις και παιρνεις. Τα 3 πατωματα ειναι ψιλο-πολλα παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...