efkola Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εδώ και μήνες ψάχνομαι να αγοράσω μια νέα 32''(σε σημείο που θα ταίριαζε και 40'' αλλά δυστυχώς ο χώρος και η διαμόρφωση δε μου το επιτρέπουν) και όλο το αναβάλλω με το σκεπτικό(που έχουμε συζητήσει και στις ''προσφορές'' του forum) ότι συνήθως πριν από κάθε Μουντιάλ βγαίνουν ενδιαφέρουσες προσφορές αλλά επειδή 1.βαρέθηκα να περιμένω,2.πόσο φτηνότερη/καλύτερη tv μπορεί να βρω σε αυτά τα χρήματα...σκέφτομαι να προχωρήσω από τώρα στην αγορά και φαβορί είναι η Samsung F5000 για την οποία διαβάζοντας στο διαδίκτυο κρίνω πως είναι μια τίμια λύση και outsider η LG LN5400 στην ίδια τιμή. Προορίζεται για απλή χρήση(ταινίες,αγώνες,nova) και ως προς το budget,δε θα ήθελα να ξεφύγω από το ποσό που κοστίζουν οι προαναφερθείσες. Συμφωνείτε ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε αυτό περίπου το εύρος τιμής; Και αν ναι,θα την αγοράζατε από το e-shop.gr ή από κάποιο από τα σκρουτζομάγαζα;
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μείνε στο φαβορί. Όσο για την αγορά απ' το e-shop...
efkola Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Χαχα! Γιατί έτσι Κώστα, τι σε προβληματίζει τόσο στο e-shop;Η εγγύηση ούτως ή άλλως είναι δύο χρόνια από την αντιπροσωπία.
Green Dragon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Χαχα! Γιατί έτσι Κώστα, τι σε προβληματίζει τόσο στο e-shop;Η εγγύηση ούτως ή άλλως είναι δύο χρόνια από την αντιπροσωπία.Πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν έχει ούτως ή άλλως;; Είναι και fullHD, μια χαρά επιλογή στα 264e... Αυτά τα 100Hz δεν πρέπει να είναι πραγματικά, μάλλον για 50 το βλέπω. Αν σε ενδιαφέρουν και οι smart λειτουργίες, στο ίδια χρήματα Υπάρχει και η http://www.e-shop.gr/product?id=PER.162492&sid=1
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αυτά τα 100Hz δεν πρέπει να είναι πραγματικά, μάλλον για 50 το βλέπω. Το μόνο σίγουρο.
efkola Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εσείς ποια θα αγοράζατε μέχρι 300 ευρώ και,ει δυνατόν,smart tv;;Αξίζουν τον κόπο τα 350 για τη Samsung F6200 του διπλανού θέματος;
Green Dragon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εσείς ποια θα αγοράζατε μέχρι 300 ευρώ και,όταν υνατόν,smart tv;;Αξίζουν τον κόπο τα 350 για τη Samsung F6200 του διπλανού θέματος;Είμαι και εγώ στον ίδιο προβληματισμό με σένα και θα σου πω τις σκέψεις μου, μπας και βοηθηθούμε και οι δύο και μας βοηθήσουν και τα παιδιά! 1. Δεν δίνω ούτε ευρώ για smart λειτουργίες, από τη στιγμή που υπάρχουν laptops, tablets και smartphones στο σπίτι που κάνουν την ίδια δουλειά και μάλιστα πολύ καλύτερα.... 2. Για τη συχνότητα 50 ή 100Hz;;; Δεν έχω πεισθεί ότι για τηλεοράσεις κάτω από 40 ίντσες και μάλιστα οταν η απόσταση θέασης είναι μεγαλύτερη από 2 μέτρα, έχει ιδιαίτερη σημασία αν είναι στα 50 ή στα 100Hz. Ειδικά αν οι χρήστες δεν είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και έμπειροι. Αν κάνω λάθος σε αυτό το σημείο, παρακαλώ διορθώστε με. 3. HD Ready ή FullHD;;;;; Για τους ίδιους λόγους που αναφέρω παραπάνω, έχω μια μικρή επιφύλαξη ακόμη και γι'αυτό. Αν τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα, μας προτείνουν ασυζητητί fullHD, εντάξει δεν λέω όχι. 4. Από μάρκα, θα προτιμήσω Samsung για τον player, που παίζει τα πάντα. Συμπέρασμα: Samsung χωρίς smart.... - 32F4000 ( HD Ready, 50hz ) στα 246e, είναι η βάση που ξεκινάμε - 32F5000 ( FullHD, 50hz. ) στα 264e, Αν το FullHD είναι απαραίτητο για 32άρα και - 32F6100 ( FullHD, 100hz ) στα 339e. Αν και τα 100Hz είναι - διάολε - απολύτως απαραίτητο... Προσωπικά είμαι κοντά στη 5000 αλλά φυσικά κάθε γνώμη είναι καλοδεχούμενη:) 1
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είμαι και εγώ στον ίδιο προβληματισμό με σένα και θα σου πω τις σκέψεις μου, μπας και βοηθηθούμε και οι δύο και μας βοηθήσουν και τα παιδιά! 1. Δεν δίνω ούτε ευρώ για smart λειτουργίες, από τη στιγμή που υπάρχουν laptops, tablets και smartphones στο σπίτι που κάνουν την ίδια δουλειά και μάλιστα πολύ καλύτερα.... 2. Για τη συχνότητα 50 ή 100Hz;;; Δεν έχω πεισθεί ότι για τηλεοράσεις κάτω από 40 ίντσες και μάλιστα οταν η απόσταση θέασης είναι μεγαλύτερη από 2 μέτρα, έχει ιδιαίτερη σημασία αν είναι στα 50 ή στα 100Hz. Ειδικά αν οι χρήστες δεν είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και έμπειροι. Αν κάνω λάθος σε αυτό το σημείο, παρακαλώ διορθώστε με. 3. HD Ready ή FullHD;;;;; Για τους ίδιους λόγους που αναφέρω παραπάνω, έχω μια μικρή επιφύλαξη ακόμη και γι'αυτό. Αν τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα, μας προτείνουν ασυζητητί fullHD, εντάξει δεν λέω όχι. 4. Από μάρκα, θα προτιμήσω Samsung για τον player, που παίζει τα πάντα. Συμπέρασμα: Samsung χωρίς smart.... Όσον αφορά το 1ο, κατά βάση έχεις δίκιο, παρόλο που μια smart tv είναι μια -επιπλέον- ευκολία. Για το 2ο, σε "μικρές" τηλεοράσεις (πχ 32") τα 100Hz είναι επίσης ευπρόσδεκτα, αλλά και να μην υπάρχουν δεν είναι κάτι το τραγικό, αν η απόσταση θεάσεως είναι κάπως μεγάλη. Για το 3ο, ασυζητητί fullHD, δεν το συζητώ, ακόμα και για τα μεγέθη που λέμε. Για το 4ο, συμφωνώ, θεωρώντας πως η ποιότητα εικόνας είναι επίσης πολύ καλή. 1
efkola Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ενδιαφέροντα όσα γράφτηκαν.. Τι θα λέγατε για τη smart LG 32LN577s στα 319 ευρώ;
kostass__ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ενδιαφέροντα όσα γράφτηκαν.. Τι θα λέγατε για τη smart LG 32LN577s στα 319 ευρώ; ενδιαφερουσα η προταση σου. εγω παλι περιμενω μπας και πεσει λιγο αυτη που μου αρεσει πολυ. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-32-UE32F5500AW.htm δεν ξερω ποια αξιζει πιο πολυ...
Green Dragon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ενδιαφερουσα η προταση σου. εγω παλι περιμενω μπας και πεσει λιγο αυτη που μου αρεσει πολυ. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-32-UE32F5500AW.htm δεν ξερω ποια αξιζει πιο πολυ... Στα ίδια χρήματα με την F5500 Υπάρχει και η F6200.....σειρά 6 αυτή, άρα νεότερηhttp://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/Samsung-TV-32-UE32F6200.htm 1
kostass__ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στα ίδια χρήματα με την F5500 Υπάρχει και η F6200.....σειρά 6 αυτή, άρα νεότερη http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/Samsung-TV-32-UE32F6200.htm τα χαρακτηριστικα της ειναι ακριβως τα ιδια με την f5500? πρεπει να ειναι οντως νεο προιον τουλαχιστον στο πλαισιο. αν ναι ειναι καλυτερη προταση για αγορα ετσι δεν ειναι? το πλαισιο δεν γραφει τα χαρακτηριστικα της καθολου.
Green Dragon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τα χαρακτηριστικα της ειναι ακριβως τα ιδια με την f5500? πρεπει να ειναι οντως νεο προιον τουλαχιστον στο πλαισιο. αν ναι ειναι καλυτερη προταση για αγορα ετσι δεν ειναι? το πλαισιο δεν γραφει τα χαρακτηριστικα της καθολου. Το Πλαίσιο πάντως την αναφέρει με την ένδειξη " νέες αφίξεις".
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στα ίδια χρήματα με την F5500 Υπάρχει και η F6200.....σειρά 6 αυτή, άρα νεότερη http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/Samsung-TV-32-UE32F6200.htm Και με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.
kostass__ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το Πλαίσιο πάντως την αναφέρει με την ένδειξη " νέες αφίξεις". Και με βελτιωμένα χαρακτηριστικά. εχεις προχειρα τα βελτιωμενα χαρακτηριστικα της? στο site της samsung δεν βρισκω το μοντελο η εχω χαζεψει εντελως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα