TZOYM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Γεια χαρά σε όλους...Θα ήθελα την βοήθεια σας για το συγκεκριμένο θέμα...Θέλω πολύ απλά να με διαφωτίσετε πως μπορώ να βάλω ηδρόψυξη στην GTX 760 kai να συνδυάζετε με την cpu μου AMD 6300... Έχω κουμπώσει μια corsair 100i ηδρόψυξη για την CPU μου αλλά θέλω κάτι πιο σύνθετο όπως καταλαβαίνετε..Όσον τον δυνατόν πιο οικονομικά Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Thanos1972 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 δεν υπαρχει λογος για εμενα να ξοδευτεις τοσο πολυ για τον απλουστατο λογω οτι τα χρηματα που θα ξοδεψεις,θα μπορουσες να πουλησεις οτι εχεις και να πας σε κατι δυνατοτερο. εχεις και την Η100 επανω ηδη.μια χαρα εισαι.ανεβασε τον επεξεργαστη.
TZOYM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δηλαδή πολύ απλά να πάω σε καινούριο επεξεργαστή??
Thanos1972 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 εμ τι να την κανεις την καλυτερη υδροψυξη απο την Η100i στον 6300? για ομορφια τα θελεις?και σε καλυτερη καρτα να πας.
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Για κάτι ποιο σύνθετο,πας σε Coolermaster Glacier 360L (που παρεμπιπτόντως δέν έχει κυκλοφορήσει ακόμα), η οποία έχει δυνατότητα "επέκτασης".Αν το ζητούμενο είναι η υδρόψηξη πέραν του επεξεργαστή,κοίτα για custom λύση.Αν το όλο εγχείρημα γίνεται για να έχεις μεγαλύτερο headroom σε o/c,όπως είπε και ο Thanos1972,καλύτερα να τα πουλήσεις όλα και να πάς σε κάτι πιο δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα