Προς το περιεχόμενο

Playstation 1 Hacking [PS1][PSOne]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

- Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
- Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

- Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
- Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
- Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

----

Τσιπαρισμα PS1

Παιδια εχω ενα SCPH-9002 κ θελω να του βαλω το 12C508A αλλα δν ξερω ποιο διαγραμμα να χρησιμοποιησω :( Μπορει καποιος να μου δειξει κανενα;;Επισης το τσιπακι αυτο πως λεγεται κανονικα;;Κατι stealth και τετοια διαβαζα...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αποτυχημένο τσιπάρισμα PS1...

Καλησπέρα στο forum,

Πριν λίγες μέρες δοκίμασα να τσιπάρω ένα PS1 7502.Αφού έβαλα το τσιπάκι κανονικά,ξέχασα να ξανακολλήσω το metal EFM shield με αποτέλεσμα,όταν έκανα την πρώτη δοκιμή,να με χτυπήσει λίγο το ρεύμα όταν ακούμπαγα και με τα δύο χέρια το "γυμνό" PS1 και να μην δείχνει κάτι στην οθόνη (το λαμπάκι ανάβει κανονικά ωστόσο).Όταν κόλλησα πάλι το shield,δεν με χτύπησε ρεύμα και πάλι αλλά πάλι δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη.Υπάρχει σωτηρία;;Το τσιπάκι έχει εγκατασταθεί κανονικά (δεν είναι η πρώτη μου φορά άλλωστε) και το ξαναδοκίμασα και χωρίς αυτό με τα ίδια αποτελέσματα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Playstation 1 hacking με mod-chip

Καλησπερα εχω ενα playstation 1 οπου εχει chip αλλα δεν μπορω να πεξω μεχρι στιγμης αντιγραμενα.Αντεγραψα απο δικο μου αφθεντικο game 1 κοπια αλλα δεν την πεζει ... Χρειαζεται να κανω καποια διαδικασια για να πεξει κοπιες? (πχ στο ps2 κρατουσες το power button μεχρι να πρασινισει για να παιξεις κοπια....)

Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα εκανες την αντιγραφη?

Δοκιμασε με imgburn.Mode-Read για να περασεις στον σκληρο δισκο το παιχνιδι απο το αυθεντικο δισκακι,

και Mode-Write να το γραψεις σε δισκακι σε χαμηλη ταχυτητα.

Δημοσ.

Με το clone dvd εκανα τιν αντιγραφη απο τον ενα δισκακι απευθειας στο αλλο αλλα δεν επαιξε. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινες...ευχαριστω

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δέν λέει πουθενά στην περιγραφή οτι είναι για τσιπάρισμα playstation, οπότε είναι απρογραμμάτιστος και θα πρέπει να τον προγραμματίσεις, δηλαδή να του περάσεις το κατάλληλο αρχείο .HEX μόνος σου.

Δές εδώ πώς γίνεται ο προγραμματισμός: http://assemblergames.com/l/threads/tutorial-making-your-own-ps1-modchips.55904/

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι cd πρέπει να αγοράσω για να αντιγράφω παιχνίδια,modchip δεν έχω το μονό τρόπο που ξέρω είναι swap disk αν ξέρετε άλλον τρόπο να μου τον πείτε 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προέκυψε μια κονσόλα πς 1 και θέλω να την τσιπαρω αλλα δεν ξέρω τον τροπο. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα α που να αναλαμβάνει κατι τέτοιο; Τι κόστος έχει η διαδικασία;

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πς 1ατσιπαριστο, που θα μπορούσα να το δώσω να μου το τσιγάρου. Και τι κόστος έχει; Μπορω λέτε να το κάνω μόνη οι η να το φτιάξει κάποιος απο δω;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,θέλω να ρωτήσω σχετικά με την εγγραφή παιχνιδιών για τσιπαρισμένη κονσόλα τποια ταχύτητα είναι καλή;

Θέλει και κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.

Εγώ για ps1 games (τα έπαιζα στο ps2 βεβαια) χρησιμοποιούσα το cdburn και έβαζα την πιο χαμηλή ταχυτητα αλλιώς δεν έπαιζαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...