Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Γράφτηκα εδώ μόνο και μόνο επειδή είδα ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν να πουν την άποψή τους ή να λύσουν τις απορίες σχετικά με ένα θέμα.

Έχω διαβάσει ξανά συζήτηση για το παραπάνω θέμα εδώ στο φόρουμ, αλλά ήταν παλιά και δεν βρήκα κάτι πιο... πρόσφατο.
 

Λοιπόν...
Κάνω crossfit εδώ και 4 μήνες περίπου, με "διάλειμμα" 4 εβδομάδων συνολικά λίγω τραυματισμού, κρυώματος, κλπ.
Επίσης, κάνω ποδήλατο. Πολύ. Δεδομένου ότι μισώ το αυτοκίνητο, τα ΜΜΜ και τα ταξί, προτιμώ να πάω σε δουλειά/σχολή με το ποδήλατο.
Εδώ κι ένα μήνα περίπου, ξεκίνησα κάποια συμπληρώματα. Συγκεκριμένα:

Λιποτροπικό 2 καψούλες τη μέρα
Συμπλήρωμα βιταμίνης C 1 αναβρ. δίσκιο τη μέρα, πριν το γεύμα
After workout σέικ σε σκόνη, μετά την προπόνηση μου στο crossfit που είναι 4-5 φορές τη βδομάδα

Αποτέλεσμα: Ειλικρινά δεν ξέρω. Μπερδεύτηκα περισσότερο απ'όσο πρεπει. Από τα 72 κιλά που ήμουν πριν 3 μήνες, τώρα είμαι 79 (υπόψιν είμαι 1.74).

Πήρα λίγο όγκο ναι, αλλά μονίμως νιώθω "φουσκωμένος", ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς. Υποψιάζομαι ότι φταίει το after workout. Το πήρα να δοκιμάσω αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος για τα οφέλη του.

Το λιποτροπικό, δε νιώθω ότι κάνει φοβερή δουλειά, μιας και όταν ξυπνάω, αφού κάνω την τουαλέτα μου, πριν ακόμη πάρω το λιποτροπικό, βλέπω το σώμα μου κομπλέ και το βράδυ "φουσκωμένο". Υπόψιν ότι έχω ιστορικό κατακράτησης υγρών και "φούσκωμα" στη  περιοχή της κοιλιάς.

Το συμπλήρωμα βιταμίνης, απλά το παίρνω για να καλύψω τις ανάγκες μου σε βιταμίνες και η μόνη διαφορά με πριν, είναι ότι έχω περισσότερη ενέργεια τώρα.

Έχω στόχο τη γράμμωση, τον όγκο όχι και τόσο καθώς ήδη έχω τον όγκο που χρειάζομαι (δε με ενδιαφέρουν τα τουμπανιασμένα σώματα, ένα όμορφο σώμα με γράμμωση θέλω).

Υποψιάζομαι ότι έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που πήρα, έστω το after workout sake που είναι και της Universal...

Σκέφτηκα να το αλλάξω με κάποιο αμινοξί ή έστω κάποιο intra workout (οχι pre workout) αλλά φοβάμαι μην κάνω πάλι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος

Από διατροφή, δεν κάνω τρελά πράγματα, απλά προσέχω τι θα τρώω.
Συγκεκριμένα, για πρωινό έχω ομελέτα με 1 ολόκληρο αυγό και 2 επιλέον ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ όμως με γαλοπούλα του τοστ
Για βραδυνό έχω βάλει σαν στόχο να τρώω μόνο σαλάτα, αλλά τελικά πεινάω και τρώω και το φαγητό... Δεν υποτίθεται ότι με τα παραπάνω συμπληρώματα, θα πρέπει να πεινάς λιγότερο;

Η κάθε σας γνώμη, δεκτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...