dhmhtrhs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα σας. Έχω δυο ερωτήσεις,και αν ξέρει κανένας καμία απάντηση ας βοηθήσει αν είναι δυνατόν. Έχω πάρει το κινητό sony ericsson T310 και θέλω να σβήσω της εικόνες που είναι στην συσκευή,αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν σβήνονται(αυτές που είχε από την εταιρία). ξέρει κανείς κανένα κόλπο ? Και η δεύτερη μου ερώτηση είναι : Έχω πάρει ένα καλώδιο usb για να περάσω μερικές φωτογραφίες από το κινητό στο pc. Όμως αυτό το πρόγραμμα που έχει το cd που ήταν μαζί με το καλώδιο,ενώ έχει εντολή να να κατεβάσω της φωτογραφίες στο pc από το κινητό,την έχει απενεργοποιημένη. Γνωρίζει κανείς να μου πει κανένα πρόγραμμα για να κατεβάσω να κάνω την δουλειά μου ? Ευχαριστώ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Υ.Γ. Το πρόγραμμα αυτό λέγεται : Handset Manager για την περίπτωση που Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω.
jeankoyg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δοκίμασε τη νέα έκδοση του προγράμματος η 7.0 βγήκε στις Aug/13/2003 δες στο --->http://www.mobileaction.com.tw/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.