noobogadgetakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 καλησπερα σε ολους...επειδη αγορασα καινουριο κινητο και το παλιο εχει μια καρτα sd 4gb την οποια ομως εγω στο παλιο κινητο που ειχα κανει ροοτ την ειχα χωρισει σε 2+2 gb αντιστοιχα γτ ετσι επρεπε τελοςπαντων...τωρα ομως εγω θελω αυτα τα δυο ισα μερη να τα κανω ξανα ενα συνολικο...με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο? δοκιμασα με το minitool partition wizard αλλα η free εκδοση ειναι η home edition με την οποια δεν μπορω να κανω merge.
arc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κάτι κάνεις λάθος. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα εχω κοψω-ραψει αρκετά στικάκια και κάρτες μνήμης. Δοκίμασες να το τρέξεις ως administrator; (αφου αντιγράψεις τα δεδομένα σε τρίτο χώρο) Δοκίμασε να σβήσεις τελειως τα partitions και να δημιουργησε ένα καινουργιο. Αν οι προσπάθειες σου δεν πιάσουν τόπο, ουτε στο δικό σου, ουτε σε αλλο υπολογιστή, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο η κάρτα μνήμης να αρχίσει να παραδίδει πνεύμα.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τελικα ειχες δικιο...δεν χρειαζοταν ενοποιηση των δυο παρτ..απλα διαγραφη του ext 3 και μετα απλα ενα resize του εναπομεινοντος παρτ...σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα