silicogt1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Σήμερα πήγα στο μηχανολογικό κέντρο για να κάνω αλλαγή στοιχείων στην άδεια του αυτοκινήτου(ΙΧ) λόγω υγραεριοκίνησης! Αντι της κανονικής άδειας(το πράσινο καρτελάκι) μου έδωσαν μια κόλλα Α4 με τυπωμένα τα στοιχεία! Με αυτή την άδεια σε κόλλα Α4 έχει βγει κανείς εξωτερικό? Γιατι εμένα δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι και φοβάμαι πως δε θα με αφήσουν να περάσω ,αφού δεν ανεφερει πάνω με λατινικούς χαρακτήρες ,τι είδους έγγραφο ειναι. τα γράφει όλα ελληνικά. Αηδιασμένος για άλλη μια φορά!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχουν ελλειψη από πρασινα καρετλακια .Και σε φιλο που αγορασε καινουργιο ΙΧ το χαρτι Α4 εδωσαν Γιατι δεν ρωτησε αν σε καλυπτει ?? Σιγα μην ξερουν βεβαια.... Παλια που δεν ειχαν λατινικα οι αδειες τι γινοταν για εξωτερικο ? ΥΓ .Καλοριζικο το υγραεριο .Δεν θα μετανοιωσεις ...Εχω σε 3 αμαξια της οικογενειας . Βεβαια είναι και ποιοτικο το θεμα αλλα κυριως εγκαταστατου Πληροφοριακα όταν είναι να περασεις το κανονικο ΚΤΕΟ κάθε φορα θα θελεις υπευθυνη δηλωση του εγκαταστατη ότι δουλευει καλα το υγραεριο . Κοστιζει 30 ευρω περιπου
silicogt1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχουν ελλειψη από πρασινα καρετλακια .Και σε φιλο που αγορασε καινουργιο ΙΧ το χαρτι Α4 εδωσαν Γιατι δεν ρωτησε αν σε καλυπτει ?? Σιγα μην ξερουν βεβαια.... Παλια που δεν ειχαν λατινικα οι αδειες τι γινοταν για εξωτερικο ? ΥΓ .Καλοριζικο το υγραεριο .Δεν θα μετανοιωσεις ...Εχω σε 3 αμαξια της οικογενειας . Βεβαια είναι και ποιοτικο το θεμα αλλα κυριως εγκαταστατου οι παλίες άδειες αναφέρουν σε 10 γλώσσες περιπου οτι το καρτελάκι αυτό είναι αδεια κυκλοφορίας! εμένα μου απάντησαν επι λέξη να κόψω το κεφάλι μου! ιδέα δεν είχε ...
panosno1com Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εμας σε αγορα καινιουριου το 2011 μας ειχαν δωσει την Α4 κ πηγαμε στο υπουργειο [σε παραρτημα λογικο, στα Καμινια στον Πειραια νομιζω κααααπου εκει] τον Μαιο του 2012 και καναμε "αιτηση" κ καλα και μετα απο μια βδομαδα μας δωσανε πρασινο καρτελακι... αυτο για τηνε ελλειψη πρασινου χαρτιου , μας την ειχανε πει κ τοτε...
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Σήμερα πήγα στο μηχανολογικό κέντρο για να κάνω αλλαγή στοιχείων στην άδεια του αυτοκινήτου(ΙΧ) λόγω υγραεριοκίνησης! Αντι της κανονικής άδειας(το πράσινο καρτελάκι) μου έδωσαν μια κόλλα Α4 με τυπωμένα τα στοιχεία! Με αυτή την άδεια σε κόλλα Α4 έχει βγει κανείς εξωτερικό? Γιατι εμένα δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι και φοβάμαι πως δε θα με αφήσουν να περάσω ,αφού δεν ανεφερει πάνω με λατινικούς χαρακτήρες ,τι είδους έγγραφο ειναι. τα γράφει όλα ελληνικά. Αηδιασμένος για άλλη μια φορά! Αυτό το χαρτί είναι, όπως γράφει και πάνω, "υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας" και όχι άδεια κυκλοφορίας. Η πιο σωστά είναι αντίγραφο του υπηρεσιακού αντιγράφου, το κανονικό είναι σε μηχανογραφικό χαρτί και όχι σε Α4. Όχι μόνο δεν έχει ισχύ στο εξωτερικό, αλλά ούτε στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα βέβαια οι τροχονόμοι είναι γνώστες του προβλήματος και(πιθανότατα) δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν όντως θέλεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και δεν είναι ρητορική η ερώτηση σου, τότε απευθύνσου στο μηχανολογικό εξηγώντας το πρόβλημα σου. Τα κατά τόπους μηχανολογικά έχουν οδηγία να κρατήσουν κάποιο απόθεμα αδειών κυκλοφορίας ώστε να τις χορηγούν σε ΦΙΧ, ΦΔΧ, και λεωφορεία που ταξιδεύουν εξωτερικό, ίσως να σου εκτυπώσουν και σένα κανονική άδεια κυκλοφορίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό το χαρτί είναι, όπως γράφει και πάνω, "υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας" και όχι άδεια κυκλοφορίας. Η πιο σωστά είναι αντίγραφο του υπηρεσιακού αντιγράφου, το κανονικό είναι σε μηχανογραφικό χαρτί και όχι σε Α4. Όχι μόνο δεν έχει ισχύ στο εξωτερικό, αλλά ούτε στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα βέβαια οι τροχονόμοι είναι γνώστες του προβλήματος και(πιθανότατα) δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν όντως θέλεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και δεν είναι ρητορική η ερώτηση σου, τότε απευθύνσου στο μηχανολογικό εξηγώντας το πρόβλημα σου. Τα κατά τόπους μηχανολογικά έχουν οδηγία να κρατήσουν κάποιο απόθεμα αδειών κυκλοφορίας ώστε να τις χορηγούν σε ΦΙΧ, ΦΔΧ, και λεωφορεία που ταξιδεύουν εξωτερικό, ίσως να σου εκτυπώσουν και σένα κανονική άδεια κυκλοφορίας. Μην το λες ετσι ευκολα..Με ειχαν σταματησει για παραβαση οριου ταχύτητας εξω από τα Καμενα Βουρλα (160με οριο 100) και όταν τους εδειξα ότι μεσω ΚΕΠ ειχα κανει τα χαρτια για να αλλαξω την αδεια κυκλοφοριας που ειχε παρακρατηση κυριοτητος με άλλη αφου το ειχα εξοφλησει δεν τους εκαννα τα χαρτια του ΚΕΠ και ηθελαν την γνησια αδεια !!!Με το ζορι δεν με εγραψαν και για αυτό .
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μην το λες ετσι ευκολα..Με ειχαν σταματησει για παραβαση οριου ταχύτητας εξω από τα Καμενα Βουρλα (160με οριο 100) και όταν τους εδειξα ότι μεσω ΚΕΠ ειχα κανει τα χαρτια για να αλλαξω την αδεια κυκλοφοριας που ειχε παρακρατηση κυριοτητος με άλλη αφου το ειχα εξοφλησει δεν τους εκαννα τα χαρτια του ΚΕΠ και ηθελαν την γνησια αδεια !!!Με το ζορι δεν με εγραψαν και για αυτό . Ίσα ίσα που έγραψα ότι δεν έχει ισχύ αυτό το χαρτί ούτε στην Ελλάδα και έβαλα σε παρένθεση το "πιθανότατα". Σαφώς και μπορεί να σε γράψει ο τροχονόμος, αλλά συνήθως δεν σε γράφει επειδή ξέρει το πρόβλημα καθώς επίσης πως δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Άσχετο, με την παράβαση ορίου ταχύτητας τι έγινε? Με είχαν γράψει και μένα παλιότερα έξω από το Αίγιο γιατί πήγαινα με 142 ενώ το όριο ήταν 100, έγινε δικαστήριο μετά από 2 χρόνια περίπου και πλήρωσα ποινή+δικαστικά έξοδα 230€.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ίσα ίσα που έγραψα ότι δεν έχει ισχύ αυτό το χαρτί ούτε στην Ελλάδα και έβαλα σε παρένθεση το "πιθανότατα". Σαφώς και μπορεί να σε γράψει ο τροχονόμος, αλλά συνήθως δεν σε γράφει επειδή ξέρει το πρόβλημα καθώς επίσης πως δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Άσχετο, με την παράβαση ορίου ταχύτητας τι έγινε? Με είχαν γράψει και μένα παλιότερα έξω από το Αίγιο γιατί πήγαινα με 142 ενώ το όριο ήταν 100, έγινε δικαστήριο μετά από 2 χρόνια περίπου και πλήρωσα ποινή+δικαστικά έξοδα 230€. Με γραψε ότι πηγαινα με 120 ή 130 αν θυμαμαι καλα για να μην εναι χοντρο το προστιμο. Ερχομουν από Κοζανη ....Φαντασου να με σταματαγαν όταν πηγαινα που εστω για λιγα δευτερόλεπτα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα