kathytherion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Γεια σας!ειχα παρει τον οκτωβρη το samsung galaxy note 2 απο το πλαισιο οταν το ειχε βγαλει σε προσφορα στα 350 €...πριν λιγο καιρο συνειδητοποιησα πως τ ακουστικα που ειχε μεσα ειναι πολυ κακης ποιοτητας κ ο ηχος δεν ακουγεται καθαρα!πιο πριν χρησιμοποιουσα αλλα ακουστικα γι αυτο το συνειδητοποιησα τοσο αργα...ειχε καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?γενικα οσοι πηρατε τη συσκευη αυτη απ το πλαισιο ειστε ευχαριστημενοι?
stamatinho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 2 θεματα ανοιξες για ελλατωματικα ακουστικα.Ημαρτον. http://www.insomnia.gr/topic/522842-galaxy-note-2-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/
kathytherion Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Stamatihno καταλαθος ανοιξα το πρωτο θεμα σε λαθος φορουμ κ μετα δεν μπορουσα να το σβησω,οποτε χαλαρωσε.καταραμενε ναι αυτα ειχε μεσα το κουτι απ το πλαισιο...τα χει κ σ εσενα?
kataramenos32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι αυτα ειναι τα αυθεντικα αλλα εγω δεν αγοραζω απο πλαισιο. Τα δικα μου δεν ειναι προβληματικα οπως και ολων οσων γνωριζω οποτε επεσες σε ελλατωματικο κομματι. Πηγαινε τα πισω να σου κανουν αντικατασταση
Pa0ki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Με αγορά τον Οκτώβρη, δε νομίζω να του τα αλλάξουν
shoco Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια, δεν το καταλαβαινω αυτο; Το πλαισιο λεει εγγυηση αντιπροσωπειας, γιατι να του τα αλλαξει αφου δεν συζηταμε καν για DOA. Ειμαστε λιγο υπερβολικοι. Ας παει στο επισημο σερβις της samsung ο ανθρωπος.
manzana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Η εγγυηση δεν αφορα τα παρελκομενα της συσκευης.Θα μπορουσε να κανει κατι τις πρωτες μερες της αγορας αν ειχε διαπιστωσει τοτε το προβλημα μεσω διαδικασιας DOA.Τωρα δεν μπορει να κανει κατι.
libero1899 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Samsung και χαλασμένα ακουστικά η ακουστικά που χαλάνε μετα απο λιγο καιρο πανε μαζι....γι αυτο παρήγγειλε αλλα απο το eBay γιατι μεχρι να έρθουν πολυ πιθανό να σου εχουν χαλάσει και τα καινουρια.. Sent from my iPhone using Insomnia
Ntenteras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Libero να φανταστώ μαζί με τα ακουστικά προτείνεις να πάρει και ένα xperia z1; 6
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Libero να φανταστώ μαζί με τα ακουστικά προτείνεις να πάρει και ένα xperia z1; Παλι καλα που τον καταλαβε κι αλλος..
kataramenos32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Libero να φανταστώ μαζί με τα ακουστικά προτείνεις να πάρει και ένα xperia z1; Χαχαχαχα +1
kathytherion Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Απλα ρωτησα παιδια γιατι μου εκανε εντυπωση που ειναι απ το πλαισιο και χαλασμενα και ηθελα να δω αν ειχε τυχει και σε αλλον ...
kataramenos32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Απλα ρωτησα παιδια γιατι μου εκανε εντυπωση που ειναι απ το πλαισιο και χαλασμενα και ηθελα να δω αν ειχε τυχει και σε αλλον ... Γιατι ποιος σου ειπε οτι εχει σωστη εξυπηρετηση το πλαισιο?? Samsung και χαλασμένα ακουστικά η ακουστικά που χαλάνε μετα απο λιγο καιρο πανε μαζι....γι αυτο παρήγγειλε αλλα απο το eBay γιατι μεχρι να έρθουν πολυ πιθανό να σου εχουν χαλάσει και τα καινουρια.. Sent from my iPhone using Insomnia Φιλε πραγματικα με αυτα που λες και εχοντας και την υπογραφη iPhone απο κατω προκαλεις με κακο τροπο
kathytherion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Νταξει παιδια για μην μεινουν λαθος εντυπωσεις τελικα εγω εκανα βλακεια,συμπερανα οτι τ ακουστικα δν λειτουργουν σωστα βαζοντας τα σε συσκευη νοκια.στο samsung χουν μια χαρα ηχο.οποτε δικη μου πατατα καθαρα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα