elisto Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ερωτηση ..... η κυπριακή αγορα για eshop ειναι καλή? παρχη ζητηση γενιοτερα? αν γνωριε καποιος να απαντηση σοβαρα ευχριστω
forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 επειδη ειμαι κυπρο θα σου πω οτι βλεπω ,οι μεγαλοι σε ηλικια 40 και πανω προτιμουνε να αγοραζουν ηλεκτρονικα ,ηλεκτρικα απο φυσικα καταστηματα ,οι μικροτεροι το ιδιο εκτος απο μερικους που αγοραζουν απο eshop του εξωτερικου πχ amazon και ebay ,οποτε εν μερει και καποιο καταστημα να ερθει και να κανει διαφημιση με point to point delvivery πιστευω θα αποτυχει μια και δεν θα προσφερει τοσο χαμηλες τιμες οπως πχ ενα αμαζον .ιδιαιτερα για micro gadget κλπ εχει καποιες μικροεταιριες αλλα ψωμοζουν..
xristoforos89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Προσωπικα δεν εχω δει κανενα eshop στην Κυπρο (κυριως στην Λαρνακα οπου ειμαι). Μονο ο Στεφανης ειναι απο τους γνωστους αλλα εχει και φυσικο καταστημα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το γνωστό e-shop.gr υπάρχει και Κύπρο http://www.eshopcy.com.cy με κατάστημα στη Λεμεσό. Πρακτικά δεν στοκαρει τίποτα εκτός απο τα πολύ βασικά και τα υπόλοιπα τα φερνει από Ελλάδα.
Luciddream Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) και Λευκωσία έχει αν θυμάμαι καλά στην Σαν Σουσί το τίμησα ιδιαίτερα όσο καιρό ήμουν Κύπρο .. και αρκετα καλές τιμές σε σχέση με τον στεφανή. το θέμα ειναι οτι πάνω σε αυτο που ρωτάει ο elisto... το πρόβλημα ειναι οτι οι κύπριοι ειναι πιο ξύπνιοι σε αυτα απο τους ελλαδίτες και τα αγοράζουν όλα απο εξωτερικό που τους βγαινουν πιο φτηνά. Βέβαια το τελωνείο ειναι πιο αυστηρό εκει απο ότι στην Ελλάδα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2014 από billdanos
GiannisCY Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Προσωπικα δεν εχω δει κανενα eshop στην Κυπρο (κυριως στην Λαρνακα οπου ειμαι). Μονο ο Στεφανης ειναι απο τους γνωστους αλλα εχει και φυσικο καταστημα. υπάρχει αυτο στην λάρνακα www.eshopcy.com.cy, κοντα στο λιμανι. Οσον αφορά γενικά τα eshop, πολλά ατομα που γνωριζω ψωνιζουν κυριως απο ξενα μαγαζια(amazon,ebay κτλπ)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οι Κυπριοι ψωνιζουν απο ebay/amazon στο μεγαλυτερο ποσοστο, τουλαχιστον απ'τον δικο μου κυκλο. Και δεν τους το βγαζεις ευκολα απ'το κεφαλι, οσο καλο eshop και να ανοιξεις. Επισης, για να ανοιξεις eshop πρεπει να εχεις να προσφερεις κατι παραπανω απ'τα υφισταμενα (που δεν ειναι μονο το eshopcy). Και ερχομαστε στην ταμπακιερα: Μπορεις να μου δωσεις τιμες, παρομοιες με τις ελληνικες, τουλαχιστον σε ηλεκτρονικα προιοντα? Αν οχι, πολυ φοβαμαι οτι θα περασεις και δε θα ακουμπησεις. Ουτως η αλλως το παζαρι της Κυπρου ειναι μικρο + οτι βρισκεται σε περιοδο κρισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα