Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να εχει turbox twister πλαισιου η καποιο αλλο turbox? το tablet μου δεν αναγνωριζει καμια καρτα μνημης. Ουτε την εσωτερικη ουτε την εξωτερικη. Απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι οτι εχει πειραχτει το αρχειο vold.fstab. Μπορει καποιος να παει απο το tablet του στο vold.fstab αρχειο και να αντιγραψει τον κωδικα που βρισκετε εντος του αρχειου?

Το αρχειο βρισκετε εδω system/etc/vold.fstab.

Ενναλακτικα αν καποιος ξερει να μου πει που ειναι το λαθος στον κωδικα αυτον (vold.fstab) ετσι ωστε να το fixaro και να αποκτησω ξανα προσβαση στις εφαρμογες μου.

## Vold 2.0 fstab

#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
## flags - (optional) Comma separated list of flags, must not contain '/' character
######################

# Mounts the first usable partition of the specified device
#use this line to support VIRTUAL CDROM.And you can define the directory where you want to mount
loop_mount loop /mnt/VIRTUAL_CDROM
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 auto /external_sdcard auto /devices/platform/AMLOGIC_CARD/card_host/memorycard0 /devices/platform/aml_sd_mmc.0
#dev_mount sdcard /storage/extsd auto/devices/platform/s3c-sdhci.0/mmc_host/mmc0/mmc0:0001/block/mmcblk0 nonremovable,encryptable
dev_mount flash /storage/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd8/avnftl8 /devices/platform/mtd/mtd8/avnftli /devices/platform/mtd/mtd8/media nonremovable
asec flash

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...