calenter2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Tις καλύτερες θήκες κατά τη γνώμη μου θα τις βρεις εδώ:http://jolioriginals.com/products/iphone Πρόκειται για μικρή ολλανδική εταιρία που εξειδικεύεται σε Apple products. Μοναδικό μειονέκτημα η τιμή καθόσον είναι ακριβές. Η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός τους(έχουν μέχρι και ειδική θήκη που δέχεται λ.χ. το ipad μαζί με το smart cover)δικαιολογούν,ωστόσο, την τιμή τους. 1
sokratis11314 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Tις καλύτερες θήκες κατά τη γνώμη μου θα τις βρεις εδώ:http://jolioriginals.com/products/iphone Πρόκειται για μικρή ολλανδική εταιρία που εξειδικεύεται σε Apple products. Μοναδικό μειονέκτημα η τιμή καθόσον είναι ακριβές. Η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός τους(έχουν μέχρι και ειδική θήκη που δέχεται λ.χ. το ipad μαζί με το smart cover)δικαιολογούν,ωστόσο, την τιμή τους. Μόλις άνοιξα το λινκ και ειδα το sleeve για το iPad Air σκέφτηκα πως είναι μια θήκη που αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να την αποκτήσω. Όταν όμως είδα την τιμή της με το φόρο (83€) το μετάνιωσα,πάντως από την περιγραφή φαινεται πως πρόκειται για προϊόν ασυναγωνιστης ποιότητας. 1
ramarg Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Tις καλύτερες θήκες κατά τη γνώμη μου θα τις βρεις εδώ:http://jolioriginals.com/products/iphone Πρόκειται για μικρή ολλανδική εταιρία που εξειδικεύεται σε Apple products. Μοναδικό μειονέκτημα η τιμή καθόσον είναι ακριβές. Η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός τους(έχουν μέχρι και ειδική θήκη που δέχεται λ.χ. το ipad μαζί με το smart cover)δικαιολογούν,ωστόσο, την τιμή τους. Κυριολεκτικα εξαιρετικες.ειναι οντως ακριβες.αλλα οι θηκες για macbook και ipad ειναι ο,τι πιο ομορφο κυκλοφορει.Και η ποιοτητα ειναι εμφανης. Για το iphone δεν αξιζουν,γιατι θα βγαινει με δυσκολια απο την θηκη εφόσον δεν εχει pull strap.Σε γενικές γραμμές είναι εξαιρετικές. 2
calenter2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Κυριολεκτικα εξαιρετικες.ειναι οντως ακριβες.αλλα οι θηκες για macbook και ipad ειναι ο,τι πιο ομορφο κυκλοφορει.Και η ποιοτητα ειναι εμφανης. Για το iphone δεν αξιζουν,γιατι θα βγαινει με δυσκολια απο την θηκη εφόσον δεν εχει pull strap.Σε γενικές γραμμές είναι εξαιρετικές. Έτσι ακριβώς. Έχω αγοράσει μία για MacBook Air, μία για Ipad, δύο για Iphone 5s και μία για Iphone 4(+2 wallet).Για Ιphone δεν τις προτείνω, διότι βγαίνει δύσκολα από τη θήκη και αν ιδρώνουν τα χέρια σου(όπως τα δικά μου)χαλάει σε ελάχιστο χρόνο. Για Mac και Ipad τις χρησιμοποιώ εδώ και 1-1,5 χρόνο περίπου και είναι σαν καινούριες Tip: Όποιος αγοράσει και σκέφτεται και για κάτι άλλο(μία άλλη θήκη λ.χ.) ας την πάρει τώρα. Τα μεταφορικά μόνο είναι 20 ευρώ περίπου και θα πληρώσεις 2 φορές(έτσι την πάτησα εγώ). 1
sokratis11314 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Tις καλύτερες θήκες κατά τη γνώμη μου θα τις βρεις εδώ:http://jolioriginals.com/products/iphone Πρόκειται για μικρή ολλανδική εταιρία που εξειδικεύεται σε Apple products. Μοναδικό μειονέκτημα η τιμή καθόσον είναι ακριβές. Η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός τους(έχουν μέχρι και ειδική θήκη που δέχεται λ.χ. το ipad μαζί με το smart cover)δικαιολογούν,ωστόσο, την τιμή τους. Εντελώς πληροφοριακά, να ρωτήσω ποια θα είναι καλύτερη, η smooth leather ή η textured leather.
calenter2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εντελώς πληροφοριακά, να ρωτήσω ποια θα είναι καλύτερη, η smooth leather ή η textured leather. Εγώ έχω μόνο textured διότι τότε δεν είχαν βγει οι smooth. Aλλά την επόμενη φορά σκέφτομαι για smooth Μόλις άνοιξα το λινκ και ειδα το sleeve για το iPad Air σκέφτηκα πως είναι μια θήκη που αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να την αποκτήσω. Όταν όμως είδα την τιμή της με το φόρο (83€) το μετάνιωσα,πάντως από την περιγραφή φαινεται πως πρόκειται για προϊόν ασυναγωνιστης ποιότητας. Επίσης δες και στο outlet, έχει μία για Ipad2/retina στα 39 ευρώ(αν σου αρέσει διότι είναι μπλε-κίτρινη) 1
ramarg Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Έτσι ακριβώς. Έχω αγοράσει μία για MacBook Air, μία για Ipad, δύο για Iphone 5s και μία για Iphone 4(+2 wallet).Για Ιphone δεν τις προτείνω, διότι βγαίνει δύσκολα από τη θήκη και αν ιδρώνουν τα χέρια σου(όπως τα δικά μου)χαλάει σε ελάχιστο χρόνο. Για Mac και Ipad τις χρησιμοποιώ εδώ και 1-1,5 χρόνο περίπου και είναι σαν καινούριες Tip: Όποιος αγοράσει και σκέφτεται και για κάτι άλλο(μία άλλη θήκη λ.χ.) ας την πάρει τώρα. Τα μεταφορικά μόνο είναι 20 ευρώ περίπου και θα πληρώσεις 2 φορές(έτσι την πάτησα εγώ). Ναι ξέρω.Εχω δει άπειρες θηκες.Αυτες για το iphone τις εκοψα ο,τι ειναι δυσκολες,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι ομορφες.Για mac και ipad σιγουρα θα αγοραζα. Προς το παρον μαζευουμε για το iphone 6
sokratis11314 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εγώ έχω μόνο textured διότι τότε δεν είχαν βγει οι smooth. Aλλά την επόμενη φορά σκέφτομαι για smooth Επίσης δες και στο outlet, έχει μία για Ipad2/retina στα 39 ευρώ(αν σου αρέσει διότι είναι μπλε-κίτρινη) Εγώ έχω ipad air οπότε και όμορφη να ήτανε πάλι δεν θα ταίριαζε.
redDelirio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα να αγορασω για το i pad air 2 μια θηκη σηλικονης η οποια να ειναι συμβατη με τη τοποθετηση apple smart cover !Μπορειτε να μου προτεινετε καποια συγκεκριμενη?Ευχαριστω
atheatos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Να ξέρεις ότι οι θήκες σιλικόνης για Smart Cover έχουν ένα μικρό μειονέκτημα στην λειτουργία του smart cover. Επειδή η σιλικόνη θέλει έξτρα υλικό για να σταθεροποιηθεί πάνω στο iPad , το Smart Cover δεν εφαρμόζει απόλυτα κατα το κλείσιμο του πάνω στην οθόνη. Δεν έχω δει ακόμα back cover από σιλικόνη που να στέκεται χωρίς να κάνει " κορνίζα" πάνω στο iPad.
redDelirio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Να ξέρεις ότι οι θήκες σιλικόνης για Smart Cover έχουν ένα μικρό μειονέκτημα στην λειτουργία του smart cover. Επειδή η σιλικόνη θέλει έξτρα υλικό για να σταθεροποιηθεί πάνω στο iPad , το Smart Cover δεν εφαρμόζει απόλυτα κατα το κλείσιμο του πάνω στην οθόνη. Δεν έχω δει ακόμα back cover από σιλικόνη που να στέκεται χωρίς να κάνει " κορνίζα" πάνω στο iPad. Μηπως εχεις να μου προτεινεις τοτε μια θηκη απλα απο αλλο υλικο ? πχ πλαστικο αντι για σιλικόνη που να κανει για τη δουλεια που σου περιεγραψα? Σε ευχαριστω πολυ για τ χρονο σου
atheatos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Να ξέρεις ότι οι θήκες σιλικόνης για Smart Cover έχουν ένα μικρό μειονέκτημα στην λειτουργία του smart cover. Επειδή η σιλικόνη θέλει έξτρα υλικό για να σταθεροποιηθεί πάνω στο iPad , το Smart Cover δεν εφαρμόζει απόλυτα κατα το κλείσιμο του πάνω στην οθόνη. Δεν έχω δει ακόμα back cover από σιλικόνη που να στέκεται χωρίς να κάνει " κορνίζα" πάνω στο iPad. Μηπως εχεις να μου προτεινεις τοτε μια θηκη απλα απο αλλο υλικο ? πχ πλαστικο αντι για σιλικόνη που να κανει για τη δουλεια που σου περιεγραψα? Σε ευχαριστω πολυ για τ χρονο σου Στο Σκρουτζ υπάρχουν θήκες με θέση για το Smart Cover. Και η σιλικόνατη για Smart Cover κάνει δουλειά μόνο που εξέχει λίγο παραπάνω....Επίσης δεν είμαι μαγαζί να σου προτείνω, απλά σου μοιράζομαι την εμπειρία μου που έχω από μια σιλικόνατη που βρήκα στο eBay ,πριν πολύ καιρό , την έχω ακόμα απλά έχει αυτό το ελάττωμα και από ότι κατάλαβα όλες οι μαλακές θήκες που είναι αρκετά ευλύγιστες έχουν το ίδιο πρόβλημα.
mork Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν θα σου φανεί βολική, αλλά εγώ έχω την παρακάτω θήκη από την Caselogic. https://www.caselogic.com/en/gr/products/tablet/cases/durable-ipad-10-tablet-case-_-etc_-_210_-_black Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εγώ επέλεξα μία τέτοια θήκη επειδή έχω το ipad συνεχώς μαζί μου στην τσάντα και ήθελα να είμαι σίγουρος οτι δεν θα φάει κάποιο πακέτο από άλλα πράγματα που κουβαλάω συνήθως μαζί μου. Για προστασία οθόνης με κάποιου είδους μεμβράνη δεν έχω να προτείνω κάτι, αλλά θα με ενδιέφερε πολύ και εμένα. Δυστυχώς με το Air 2 παρατηρώ ότι η οθόνη γεμίζει δαχτυλιές πολύ εύκολα και με χαμηλή φωτεινότητα γίνονται εμφανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα