sokratis11314 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πρόσφατα αγόρασα ένα ipad air και θα ήθελα να πάρω μία θήκη, σε λογική τιμή (<50), που να παρέχει επαρκή προστασία και να μην κάνει την χρήση του δυσκολότερη. Ακόμα θα ήθελα και μία καλή ζελατίνα για την οθόνη.Αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ! 1
ramarg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πρόσφατα αγόρασα ένα ipad air και θα ήθελα να πάρω μία θήκη, σε λογική τιμή (<50), που να παρέχει επαρκή προστασία και να μην κάνει την χρήση του δυσκολότερη. Ακόμα θα ήθελα και μία καλή ζελατίνα για την οθόνη.Αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ! Κοιταξε το smart cover της apple.Σε καλυπτει αψογα,προστατευει,ειναι πανεμορφη λεπτη και δεν θα εχεις θεμα.Στο ipad σκοπός είναι να προστατεύεις την οθόνη.Eιναι βολικοτατο stand για γραφη,αλλα και landscape βαση σαν ψηφιακη κορνιζα.Από εκεί και πέρα εαν θες και κατι για πίσω πάρε κάποιο διαφανες cover να μην σου κρυβει την ομορφια του ipad. https://www.youtube.com/watch?v=pbl_6DmzO4g Eαν θελεις κατι για πισω πες μου.Το smart cover παντως εγγυημενα..Για προτεκτορ θα ψαξω να σου πω.Παντως σε καμια περιπτωση ματ,γιατι χαλαει την αναλυση της ρετινα !
basilis5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 για οθονη πανω κατω ολα ιδια ειναι. θα δεις διαφορετικη ποιοτητα αν πας σε λυσεις τυπου bodyguardz. γενικα σε ζελατινες που η εφαρμογη τους γινεται με συνοδεία ειδικου ζελε. σε οτι αφορα την προστασια που λες, θες και μπροστα και πισω; το smart cover προστατευει μονο οθονη οποτε σε μια τσαντα μπορει να γδαρθει πχ η πλατη. αντιστοιχα υπαρχει το smart case που ταυτοχρονα πιανει και πλατη, αλλα ειναι εξοργιστικα ακριβο στα 75 ευρω. τελος μπορεις να παρεις smart cover + μια θηκη για πλατη που να αφηνει περιθωριο για το μαγνητακι του cover αριστερα, ομως ετσι αν πας σε επωνυμες πλυσεις πλησιαζεις το κοστος της θηκης της apple.... 1
sokratis11314 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Από ότι κατάλαβα θα τον σπάσω πάλι τον κουμπαρά προκειμένου να πάρω κάτι αισθητικά ωραία το οποίο να προσφέρει προστασία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι κακές κριτικές τις οποίες έχουν οι αυθεντικές θήκες apple στην ιστοσελίδα της. Θα ήθελα να προστατέψω και το πίσω μέρος της συσκευής και το διάφανο cover νομίζω πως θα είναι καλή λύση. Τι άποψη έχετε για αυτήν εδώ αν και είναι αρκετά ακριβή! http://www.moshistore.com/versacover-origami-case-ipad-air#blue
ozelot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μιας και γυροφέρνω ένα Retina, βρήκα το back cover και την προστασία οθόνης. Σαν θήκη μου αρέσει αυτή, είναι πανάλαφρη. Επ' ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι· είσαι ικανοποιημένος με την ανάγνωση σε κάθετη θέση μιας σελίδας βιβλίου ;. Ευχαριστώ.
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Smart Cover τα σπαει. Παναλαφρο και καλο σαν stand. Προσωπικα δεν με νοιαζει αν γρατσουνιστει η πλατη, οποτε δεν με απασχολει full case.Ζελατινα σε οθονη ποτε δεν ειχα βαλει σε καμια συσκευη μου και δεν το μετανιωνω. Αμα γινει γρατσουνια ικανη να αλλοιωσει την οθονη το πλαστικουλη δεν θα το προστατευσει. 1
sokratis11314 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μιας και γυροφέρνω ένα Retina, βρήκα το back cover και την προστασία οθόνης. Σαν θήκη μου αρέσει αυτή, είναι πανάλαφρη. Επ' ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι· είσαι ικανοποιημένος με την ανάγνωση σε κάθετη θέση μιας σελίδας βιβλίου ;. Ευχαριστώ. Είμαι φοιτητής και αγόρασα τη συσκευή κυρίως για να διαβάζω από αυτό, διότι το διάβασμα στον υπολογιστή για πολλές ώρες με κόυραζε. Με το Ipad ελησα τελείως αυτό το πρόβλημα, γενικότερα θεωρώ πως τα tablets είναι το πλέον κατάλληλο μέσο για διάβασμα σε ηλεκτρονική μορφή, θεωρώ το μέγεθος και οι διαστάσεις της οθόνης (μήκος,πλάτος) είναι ιδανικές για διάβασμα και δεν θα πρότεινα κάποια μικρότερη συσκευή. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2014 από sokratis11314
ramarg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Είμαι φοιτητής και αγόρασα τη συσκευή κυρίως για να διαβάζω από αυτό, διότι το διάβασμα στον υπολογιστή για πολλές ώρες με κόυραζε. Με το Ipad ελησα τελείως αυτό το πρόβλημα, γενικότερα θεωρώ πως τα tablets είναι το πλέον κατάλληλο μέσο για διάβασμα σε ηλεκτρονική μορφή, θεωρώ το μέγεθος και οι διαστάσεις της οθόνης (μήκος,πλάτος) είναι ιδανικές για διάβασμα και δεν θα πρότεινα κάποια μικρότερη συσκευή. Το τρίτο link που έβαλες είναι ίδιο με το δεύτερο. Αγόρασε smart cover οχι smart case.Αισθητικα δεν θα το νοιωθεις στο χερι..Συνδυασε το με μια πλατη και εισαι καλυμμενος..Εγω ετσι εκανα..screen protector σε καμια περιπτωση ματ..μονο glossy.
sokratis11314 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αγόρασε smart cover οχι smart case.Αισθητικα δεν θα το νοιωθεις στο χερι..Συνδυασε το με μια πλατη και εισαι καλυμμενος..Εγω ετσι εκανα..screen protector σε καμια περιπτωση ματ..μονο glossy. Μάλλον αυτό θα κάνω μπορείς να στείλεις το link της πλάτης 1
ramarg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μάλλον αυτό θα κάνω μπορείς να στείλεις το link της πλάτης Φυσικά.Θα το κοιταξω και θα σου στειλω λινκς για πλατη αυριο. Το smart cover βγαινει σε πολλα και ωραια χρωματα.Εχεις επιλεξει ? Δες εδώ http://www.apple.com/ipad/accessories/#smartcover
DjVassel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εγω θα σου προτεινα να παρεις μια θηκη που να μπορει να γινεται stand, γιατι οσο και να διπλωνει και να δινει αυτη τη δυνατοτητα, δεν ειναι πολυ σταθερο με το smart cover. Παρε καποια τυπου χαρτοφυλακα
alexmm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 φυσικά εξαρτάται από τη χρήση που κάνει κάποιος. αν το κουβαλάς εκτος σπιτιού θες πολύ καλύτερη προστασία σε σχέση με το αν το χρησιμοποιείς μόνο εντός. εγώ προσωπικά πήρα μια φτηνή διαφανή για την πλάτη για να προσθέσω ελάχιστο πάχος και όγκο. Μία σαν αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/FOR-NEW-iPAD-AIR-ULTRA-THIN-CRYSTAL-HARD-BACK-CASE-COVER-FOR-iPAD-AIR-/221326114824?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=520199758084&hash=item3388108008 μάλιστα όπως θα προσέξεις είναι και απόλυτα συμβατή με smart cover αν θελήσεις
iMarilina Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματιά και στο ebay όπως λένε πάνω ο κουνιάδος μου πήρε με 5 ευρώ πολύ ωραία και smart cover και back cover. Εγώ πήρα της Puro ένα slim cover σε κόκκινο το οποίο είναι και smartcover και backcover γύρω στα 28 ευρώ (κάνει νομίζω 33 κάτι τώρα) από το public και είμαι πολύ ευχαριστημένη. 1
ramarg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματιά και στο ebay όπως λένε πάνω ο κουνιάδος μου πήρε με 5 ευρώ πολύ ωραία και smart cover και back cover. Εγώ πήρα της Puro ένα slim cover σε κόκκινο το οποίο είναι και smartcover και backcover γύρω στα 28 ευρώ (κάνει νομίζω 33 κάτι τώρα) από το public και είμαι πολύ ευχαριστημένη. της puro ειναι πολυ καλές,παρα πολυ καλές.εγώ είχα παρει για το 3αρι μια πλατη,απο το 2012 μεχρι και πριν 3 μηνες αντεξε. Στο θεμα smart cover όμως της apple ειναι εξαιρετικό και νο1...Μαλιστα τα νεα smart cover για ipad air δημιουργουν μεγαλυτερη και σταθεροτερη βαση απο προηγουμενο.
tarantino2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πολύ καλό συνδιασμό για iPad Air θεωρώ: - Apple iPad Air Smart Cover http://store.apple.com/de/product/MF053ZM/A/ipad-air-smart-cover-schwarz?fnode=5b3abcc454654c56a0e1d775d3d6376db8041083c9ce7e2898d21e1eb184a3ad08b295a0f90c525399dc4295859b551f963c7d10e10715177d55c2161df95f27 - Power Support Air Jacket Clear for iPad Air/Duet http://www.powersupportintl.com/Air-Jacket-Clear-for-iPad-Air-Duet-p/upiz-81.htm Με τον παραπάνω συνδιασμό έχουμε καλύψει την οθόνη με ένα πολύ ποιοτικό screen protector/ζελατίνα το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία του Power Support Air Jacket, με το Air Jacket έχουμε καλύψει το πίσω μέρος του ipad με σκληρό πλαστικό και, τέλος, έχουμε και το Smart Cover της Apple, την γνωστή "κουρτίνα", για να έχουμε έξτρα προστασία κατά την μεταφορά καθώς και ένα πολύ καλό stand για να το στερεώνουμε. Βέβαια η τιμή του σέτ ξεπερνάει τα 80+ ευρώ, δηλαδή πλησιάζει την τιμή του Apple Smart Case, αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι το σέτ μπορεί να αγοραστεί τμηματικά, δηλαδή, δίνεις 40+ ευρώ για το Power Support και έχεις ήδη προστατεύσει το iPad απο γρατζουνιές στην οθόνη και στην πλάτη, για το διάστημα που έχεις παραγγείλει ή δέν έχεις αγοράσει ακόμα το Smart Cover έχεις την ταμπλέτα μόνο μέσα στο σπίτι, ενώ μόλις έχεις την δυνατότητα και αγοράσεις και το Smart Cover, μπορείς πλέον να βγάλεις το iPad και εκτός σπιτιού, σε μία βόλτα ή στην εργασία. Εδώ να πώ και να υπογραμμίσω ότι έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη τα προιόντα της Power Support, άν και ακριβά, καθώς σε παλαιότερη εμπειρία με δύο screen protector που χρειάστηκα για το iphone 4s μου και ενός συναδέλφου μου, μείναμε και οι δύο απόλυτα ευχαριστημένοι απο την αίσθηση κατά την αφή αλλά και την αντοχή της ζελατίνας στο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα