zanskou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το πρώτο smartphone το οποίο θα διαθέτει το νέο chipset, Tegra 4i, θα κατακευαστεί από τη γαλλική εταιρεία Wiko και θα έχει την ονομασία Wax, όπως έγινε σήμερα γνωστό.To νέο αυτό τηλέφωνο, το οποίο μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία θα διαθέτει 4 πυρήνες Cortex-A9 χρονισμένους στα 1.7GHz όσον αφορά τη CPU του, ενώ η GPU θα διαθέτει 60 πυρήνες, δηλαδή 14 λιγότερους σε σχέση με το Tegra 4 SoC. Με εγγενή υποστήριξη δικτύων 4ης γενιάς LTE, το Wiko Wax θα διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p, δύο φωτογραφικές μηχανές ανάλυσης 8ΜΡ (η κύρια) και 5ΜΡ (η δευτερεύουσα), 1 GB RAM και 4Gb ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου που θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Σύμφωνα με τα όσα εχουν γίνει γνωστά η κυκλοφορία του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από την Ιταλία στην τιμή των 200 ευρώ ενώ σύντομα να επεκταθεί και στις αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας. Site: GSM Arena
azer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Άκρως ενδιαφέρουσα η τιμή. Η εταιρεία τι λέει; Δεν την έχω ξανακούσει.<br><br> Επίσης πρώτα στην Ιταλία οι Γάλλοι..περίεργο 1
00 George 00 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αξιόλογη παρουσίαση , περισσότερος ανταγωνισμός - προϊόντα, κερδισμένος ο καταναλωτής . 1
georgepppo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ωραίο κινητάκι,άντε σιγά σιγά να μπαίνουν όχι μόνο κατασκευάστριες σασί κινητών αλλά και soc όπως η nvidia και η intel για να υπάρχει ανταγωνισμός,γιατί αυτό που θα ρίξει πολύ τις τιμές στα κινητά, είναι ένα φτηνό soc.
zacharias99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ωραίο κινητάκι,άντε σιγά σιγά να μπαίνουν όχι μόνο κατασκευάστριες σασί κινητών αλλά και soc όπως η nvidia και η intel για να υπάρχει ανταγωνισμός,γιατί αυτό που θα ρίξει πολύ τις τιμές στα κινητά, είναι ένα φτηνό soc. Δεν έχεις άδικο, αλλά πιστεύω ότι η MTK ήδη έχει χώμα τιμές... Δύσκολα να ξεπεραστεί στα low και mid range κινητά... Τώρα στα high end σίγουρα λείπει ένας καλός ανταγωνιστής!
talos_2002 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εύχομαι και σε έναν Ευρωπαίο μεγάλο παίκτη στην κατηγορία. Μας φάγανε οι Ασιάτες και οι Αμερικάνοι...
21century Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχει πολύ καλές προοπτικές αλλά και δυναμική, το κυριότερο είναι ότι έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά...
makfil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Άκρως ενδιαφέρουσα η τιμή. Η εταιρεία τι λέει; Δεν την έχω ξανακούσει.<br><br> Επίσης πρώτα στην Ιταλία οι Γάλλοι..περίεργο Για τους περισσότερους, που αγοράζουν κινητά από Κίνα, η Wiko παραμένει άγνωστη. Πριν 2 μήνες, ψάχνοντας για ένα δίκαρτο, βρήκα στο Γερμανικό Amazon μια προσφορά για το Wiko Darkmoon και μετά από γρήγορη μελέτη το τσίμπησα και ίσως είμαι ο μόνος με αυτό το κινητό, όπως φαίνεται και στο myphone, όπου έχω αναρτήσει σχετικό review καθώς και όλες τις σχετικές πληροφορίες που βρήκα (root, αξεσουάρ κλπ) σε Γαλλικά και Γερμανικά fora και sites. Τα κινητά της Wiko σχεδιάζονται στη Γαλλία και κατασκευάζονται στην Κίνα. Κυκλοφορούν, κυρίως, στην Ευρωπαική αγορά (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Ισπανία κλπ). Έχουν εγγύηση 2 ετών και το βασικό πλεονέκτημα, imho, είναι ότι ο αγοραστής έχει δοσοληψία με την ΕΕ, με ότι αυτό σημαίνει, και όχι με τη μακρυνή και απρόσωπη Κίνα. Από τη μέχρι τώρα χρήση του Darkmoon είμαι αρκετά ευχαριστημένος και το μειονέκτημα της χωρητικότητας της μπαταρίας, που θυσιάστηκε στο βωμό της λεπτής κατασκευής, ισοσταθμίζεται εύκολα με το Deep Sleep Battery Saver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα