forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 αγορασα ενα vitz 1.5 και επειδη το αυτοκινητο δεν το χρησιμοποιω μονο εγω αλλα και καποιος με θεμα στο παρκαρισμα θα θελα να μαθω τι parking sensor μπορω να του βαλω ,στο παλιο αυτοκινητο ειχα αυτο με τις τρυπες στο πισω προφυλακτηρα και ενσυρματα αλλα απο οτι ακουσα τωρα εχει ασυρματο και με ταινια συστημα και θα προτιμουσα κατι τετοιο παρα να κανω στο προφυλακτηρα ανοιγματα,αν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 αγορασα ενα vitz 1.5 και επειδη το αυτοκινητο δεν το χρησιμοποιω μονο εγω αλλα και καποιος με θεμα στο παρκαρισμα θα θελα να μαθω τι parking sensor μπορω να του βαλω ,στο παλιο αυτοκινητο ειχα αυτο με τις τρυπες στο πισω προφυλακτηρα και ενσυρματα αλλα απο οτι ακουσα τωρα εχει ασυρματο και με ταινια συστημα και θα προτιμουσα κατι τετοιο παρα να κανω στο προφυλακτηρα ανοιγματα,αν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει τα ασύρματα σε μεγάλα αυτοκίνητα δεν είναι καλα... επιπλέον ειναι σχετικά ακριβά... εγω είχα αλλα επειδη ήταν μεγάλη η απόσταση και ωρες ωρες δεν επιανε καλα το ξηλωσα και εβαλα κανονικο σύστημα... Επίσης αυτα με την ταινία επίσης εχουν βγει ψιλομούφα μιας και επηρρεάζονται απο τα μεταλλικά μέρη του κινητήρα πού έντονα και έχουν παρεμβολές... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τα ασύρματα σε μεγάλα αυτοκίνητα δεν είναι καλα... επιπλέον ειναι σχετικά ακριβά... εγω είχα αλλα επειδη ήταν μεγάλη η απόσταση και ωρες ωρες δεν επιανε καλα το ξηλωσα και εβαλα κανονικο σύστημα... Επίσης αυτα με την ταινία επίσης εχουν βγει ψιλομούφα μιας και επηρρεάζονται απο τα μεταλλικά μέρη του κινητήρα πού έντονα και έχουν παρεμβολές... Παντα ή σχεδόν παντα το καλωδιο είναι πιο αξιοπιστη λυση
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 το ξέρω κ. Γιάννη αλλα σε καινούργιο αμαξι το λυπάσαι να ξηλώσεις ταπετσαρίες κλπ για την οθόνη οποτε έβαλα το ασυρματο αλλά το μετανιωσα... 20 πόντους μικρότερο αν ήταν θα δούλευε άψογα, στο δικό μου επειδη είναι μεγάλο έκανε διακοπές με αποτέλεσμα την ώρα που παρκάρεις να εισαι στους 30 πόντους και η οθόνη να είναι ακόμα στους 50 και όταν πάει στους 30 να εισαι στο 0... κοινώς μπουμ! απο περιέργεια, αυτο το vitz είναι το ελληνικό yaris???
forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απο περιέργεια, αυτο το vitz είναι το ελληνικό yaris??? βασικα ειναι το ιαπωνικο μοντελο του yaris ειναι 1.5 engine 7ταχυτητο cvt ,μου κοστισε αρκετα ομως 10.500 αν και καλυψα και ενα ποσο απο την ασφαλεια μια και το αυτοκινητο μου βγηκε total lost.απλα δεν ηθελα να του ανοιξω τρυπες αλλα απο οτι ακουσα εδω αλλη λυση δεν εχει
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 φίλε μου λύσεις έχει, αποτελεσματικές δεν ειναι! Αν ήσουν ελλάδα θα σου έδινα το ασύρματο να το δοκιμάσεις αν σου δουλευει, στο κουτι του είναι πάλι.. Η γνώμη μου όμως ειναι καλώδιο ή αλλιώς κάμερα οπισθοπορείας...
forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 φίλε μου λύσεις έχει, αποτελεσματικές δεν ειναι! Αν ήσουν ελλάδα θα σου έδινα το ασύρματο να το δοκιμάσεις αν σου δουλευει, στο κουτι του είναι πάλι.. Η γνώμη μου όμως ειναι καλώδιο ή αλλιώς κάμερα οπισθοπορείας... εγινε θα δω τι θα κανω στη τελικη με το που ανοιξα το θεμα εμαθα αρκετα σας ευχαριστω για την βοηθεια
vasilis123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 αυτό με την ταινία κάνει δουλεία; έχετε να προτείνετε κανένα; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ασύρματο, απλά θέλω να γλιτώσω το τρύπημα του προφυλακτήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα