Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ο πατέρας μου έχασε χθες το samsung galaxy s3 :(

τη πιθανότητες έχει να το εντοπίσει εφόσον το βρήκε κάποιος? δεν είχε εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή εντοπισμού και δεν είχε ενεργοποίηση ούτε το find my mobile της samsung.

από την εταιρία κινητός που έχει μπορεί να κάνει κάτι? πχ να στιλει το imei και να το εντοπίσουν η να το μπλοκάρουν?

Δημοσ.

ούτε από την εταιρία κινητής δεν γίνετε έστω να το μπλοκάρουν?

Παίρνεις τηλέφωνο στην εταιρεία κινητής σου ωστε να μπλοκάρουν την sim και να σου δώσουν καινούργια με τον ίδιο αριθμό. Έτσι είχα κάνει κι εγώ όταν είχα χάσει ένα παλιό Nokia.

Από κει και πέρα να μπλοκάρει το ίδιο το τηλέφωνο δεν γίνεται, το θέμα είναι να μην υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις στο λογαριασμό σου.

Δημοσ.

καρτοκινητο ητανε και με λιγο υπολοιπο οποτε δεν τιθετε θεμα, αλλα θα παει ησα ησα για το νουμερο. το κινητο κλεμε :(

Δημοσ.

Μπορεί και να γίνετε το μπλοκάρισμα, μίλα μαζι τους και ενημέρωσε μας

----------------------------------------------------------------------------

Φρένο στη μάστιγα της κλοπής κινητών τηλεφώνων αναμένεται να βάλει ο νέος κανονισμός λειτουργίας των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που θέτει σε εφαρμογή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) από τα τέλη του ερχόμενου μήνα.

http://www.techgear.gr/eett-imei-klemena-kinita-84675/

Δημοσ.

θα παρουν οι δικοι μου αυριο το προι και θα ενημεροσω.

καιρος ηταν να γινει κατι αν και πιστευω οτι δεν θα δουλεψει γιατι ο καθενας θα ρουταρει το τηλεφωνο και ποια IMEI μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...