Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Γράφω νέο topic καθώς δεν ξέρω αν υπόκειται σε ήδη υπάρχον. Αναζητώ μεταχειρισμένο desktop υψηλών επιδόσεων για χρήση βαριών προγραμμάτων(autocad,photoshop) και Gaming. Καθότι χρήστης λαπτοπ τα τελευταία 5 χρόνια έχω μείνει πίσω όσον αφορά το hardware(επιδόσεις,τιμές).Για αυτό το λόγο αναζητώ τη συμβουλή σας. Τι πρέπει να προσέξω όταν αγοράζω μεταχειρισμένο desktop;Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 600 ευρώ(πάνω-κάτω). Σας ευχαριστώ!

Γιώργος

Δημοσ.

Φτιαξε ενα καινουργιο καλυτερα,πες μας τι παιχνιδια παιζεις αν θελεις οθονη κτλ.

Στο μεταχειρησμενο δεν θα εχεις εγγυηση που ειναι το βασικοτερο,δεν θα ξερεις τι χρηση θα εχει υποστει το τροφοδοτικο που αργοτερα μπορει να εχεις προβληματα. 

Δημοσ.

Θα κοιταξεις να εχει εστω και καποια εγγυηση και να σε καλυπτει στις απαιτησεις σου.

απο εκει και περα,να εχει ποιοτικο τροφοδοτικο το βασικοτερο.

Δημοσ.

Κυρίως RTS(T.W. series ,C0H2)Αλλά θέλω υψηλές επιδόσεις και να μπορεί να με κρατήσει το συστημα 3-4 χρόνια...Στράφηκα σε μεταχειρισμένα λόγω budjet..Απο περιφερειακά δεν έχω οθόνη,keyboard. Αλλά το tower ειναι αυτό που με απασχολεί. Τα άλλα τα βρίσκεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...