panagiotisspu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Kαλησπερα εχω εναν imac ..σημερα νοικιασα μια ταινια να δω και δεν την αναγνωριζει καθολου βαζω το disc μεσα και μετα απο 30 δευτερα το πεταει εξω....τι λετε να φταει??το παιρνω απο το imac το βαζω στο ps3 και μου εμφανιζει μυνημα δεν μπορει να το παιξει επειδει προσταστευονται τα πνευματικα δικαιωματα ....το εχει δει καποιος αλλος αυτο??Η ταινια ειναι η HOME FRONT 2012....
vaiosgtr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εχεις ξαναενοικιασει απο αυτο το μαγαζι και δεν ειχες προβλημα? για δοκιμασε απο ενα αλλο μαγαζι
georgeadams Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τα Mac δεν έχουν BluRay Disk Drives, ούτε software προβολής ταινιών BluRay. Χρειάζεσαι εξωτερικό BluRay Drive και software. Για το PS3 δεν γνωρίζω. Πιθανώς να θέλει κάποιο software update από τη Sony.
panagiotisspu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ενοειτε εχω ξανα νοικιασει!!!συνεχεια απο κει παιρνω!!!πιθανον θα ειναι καποιο upadate αλλα εχω την εντυπωση πριν καιρο ειχα παρει το planes BD και το περασα στο imac με το handbreak...
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ενοειτε εχω ξανα νοικιασει!!!συνεχεια απο κει παιρνω!!!πιθανον θα ειναι καποιο upadate αλλα εχω την εντυπωση πριν καιρο ειχα παρει το planes BD και το περασα στο imac με το handbreak... No way. DVD μάλλον ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα