panoulis56 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 'Eχω μια μητρική που έχει δύο θέσεις για μνήμη. Στην μία έχω βάλει μια 2άρα στα 1066 Mhz και τώρα θα αγοράσω μια 4άρα, αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός μ'αυτά, αν την αγοράσω στα 1600 Mhz θα συγχρονιστούν; θα την αναγνωρίζει ή όχι ; Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πρώτα πες τι motherboard εχεις και ποιες ram ακριβώς. Για να δουμε τις ram κατέβασε το cpuz και ανέβασε μια φωτογραφία απο την καρτέλα memory και spd
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δε θα έχεις πρόβλημα, τα DDR modules έχουν πάνω ένα ειδικό τσιπάκι (SPD) που περιέχει περισσότερα του ενός «προφίλ ταχυτήτων» και για χαμηλότερες συχνότητες εκτός της μέγιστης ονομαστικής. Οπότε, η μητρική σου θα διαβάσει το κατάλληλο προφίλ από τη «γρήγορη» RAM και θα επιλέξει το κατάλληλο για να συνεργαστεί με την πιο «αργή» RAM. (βασικά στα καινούργια συστήματα, ο επεξεργαστής πρέπει να κάνει πλέον αυτήν τη δουλειά γιατί ο memory controller είναι ενσωματωμένος σε αυτόν).
panoulis56 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A55M-DGS/
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Η συγκεκριμένη ram ειναι στα 1333 τωρα γιατι σου τρέχει παρακάτω δεν ξέρω αλλα διαβάζω και αλλου οτι εχουν και αλλοι αυτο το πρόβλημα , δεν ξέρω μηπως εχεις κανει καποιο overclock στην ram στο bios η κατι τετοιο αν και διαβάζω οτι ισως φτιάξει με καποιο bios update , ετσι και αλλιως βεβαια δεν εχει διαφορά ειτε 1066 ή 1333. Μπορείς να βάλεις μια τετοια http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22519&cat=4&sub=244&pmanuf=740&sort=3&step=undefined ή γενικα ddr3 1.5 volt , για τα υπόλοιπα οσο αφορά το ερώτημα σου απάντησε ο parsifal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα