KnightRider1996 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια εχω στην κατωχη μου το παραπανω ρουτερακι και σημερα προσπαθησα να του κανω ενα firmware update κατεβαζοντας το EXE αρχειο απο το site της forthnet ολα καλα μεχρι που μου εβγαλε ενα error το update και συνεχιζει να μου το εμφανιζει καθε φορα που προσπαθω ! εκολουθω γραμμα προς γραμμα τις οδηγιες της σελιδας αλλα και παλι τα ιδια εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φτεει ?! ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 α.κλεισε firewall. β.θα εισαι με καλωδιο. γ.καρφωτες Ip στο Pc. δ.αν παλι δεν πετυχει δεν θα πας με το exe αλλα θα πας με τον wizard.
KnightRider1996 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 α.κλεισε firewall. β.θα εισαι με καλωδιο. γ.καρφωτες Ip στο Pc. δ.αν παλι δεν πετυχει δεν θα πας με το exe αλλα θα πας με τον wizard. Εχασα λιγακι το γ !! :Ρ
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εχασα λιγακι το γ !! :Ρ Ξεκινα με το δ.αν δεν πετυχει τοτε κανεις τα αλλα και τελευταιο το γ. επισης καποιες φορες βοηθαει να μπεις σε safe mode with networking. για το Γ. 1.Open Network Connections. 2.Right-click the network connection you want to configure, and then click Properties. 3.On the General tab (for a local area connection) or the Networking tab (for all other connections), click Internet Protocol (TCP/IP), and then click Properties. 4.Click Use the following IP address, ip 192.168.1.200 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.254 5.Click Use the following DNS server addresses. 6.In Preferred DNS server and Alternate DNS server, type the primary and secondary DNS server addresses. dns 192.168.1.254 αυτες οι αλλαγες δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι μονιμες.απλα τις κανεις μονο για το Update αν δεν πετυχει με τα υπολοιπα που εγραψα.
KnightRider1996 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ολα μια χαρα το εκανα !! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου !
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ολα μια χαρα το εκανα !! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ! μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα