Προς το περιεχόμενο

σύνδεση ανεμιστηρων στην μητρική

bas13bou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω την μητρική asus rampage iv extreme και έχω βάλει τους δύο ανεμιστηρες πάνω στην μητρική τον μπροστά και τον πίσω. Στην υδροψυξη έχω τους δυο άλλους η οποία είναι η h100i το κουτί είναι το 600t. Μου βγάζει όμως σφάλμα για τους δυο που έχω βάλει στην μητρική γιατί τρέχουν σε χαμηλές στροφές. Είναι καλύτερα να τους συνδεσω και αυτούς στην υδροψυξη? Επίσης μου βγάζει ένδειξη ότι η θερμοκρασία τις μητρικής είναι -1 και το ανεμιστηρακι την μητρικής δεν φέρνει στροφές. Αν κάποιος έχει την ίδια μητρική μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κανω ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις θερμοκρασίες τις βλέπω από το πρόγραμμα της μητρικής και τα errors μου τα βγάζει το ίδιο το πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει στα windows.

Βγαλτο.

Σε αυτον το τομεα η Asus ειναι χαλια.Εγω εδω και αρκετο καιρο,δεν χρησιμοποιω εφαρμογη καμιας εταιρειας.(Asus,gigabyte κλπ).

Δημιουργουνε πολλα προβληματα.

Τα φανακια λειτουργουνε σωστα;τα βλεπεις να γυρνανε;

Και για temps,βαλε το AIDA64,ή το hwmonitor και ξαναδες τες.

ναι τα fans λειτουργουνε σωστα τωρα που ανοιξα παλι το pc μπηκα στα bios και μου δειχνει ξανα χαμηλες στροφες.

Ποσες στροφες σου δειχνει;

Ειπες οτι τα φανακια τα εχεις στην μητρικη;

Αν δεν χρησιμοποιειες καποιον 7v ανταπτορα,πηγαινε στο profile για τα chassis στο bios,και ανεβασε το ποσοστο %.

Ετσι τα'χω εγω να δουλευουν σε μενα.Τα'χω στο 60%.

Και αν δεν κανω λαθος,καπου εχει μια ρυθμιση για να σε ειδοποιει αν οι στροφες ειναι χαμηλες.

Εγω επαιρνα το ιδιο μυνημα για τα φανακια στην cpu,και απλα εριξα-εβαλα την "ειδοποιηση" σε χαμηλωτερο ποσοστο.

Δεν ξερω ακριβως το bios της μητρικης σου,αλλα αν κρινω απο την δικη μου,σιγουρα εκει μεσα υπαρχουν αυτα που σου λεω.

Απο temps,τι εγινε;ποσο σου δειχνουν αυτα που σου ειπα για την μητρικη:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...