SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλημέρα Το πρόβλημα αφορά εναν φίλο , εχει windows 7 sp1 με vlc media player και bs player , το πρόβλημα ειναι λοιπον οτι οτι video ειναι mp4 του το παίζει μεν αλλα το παίζει διακεκομένα με 5 6 fps κοινώς σέρνεται. Οποιοδήποτε αλλο ειτε avi mkv κτλπ δεν εχουν κανενα πρόβλημα , απο codecs του εχω περασμένα τα cccp (http://www.cccp-project.net/) οτι και σε εμενα δηλαδη που δουλεύουν κανονικά. Φαντάζομαι οτι ειναι θέμα codecs δεν μπορω να σκεφτώ τιποτα αλλο , πείτε να δοκιμάσω τιποτα αλλο ή κανενα πακετάκι με codecs διαφορετικό απο αυτο που εχω Ευχαριστώ
thomasG4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλημέρα Το πρόβλημα αφορά εναν φίλο , εχει windows 7 sp1 με vlc media player και bs player , το πρόβλημα ειναι λοιπον οτι οτι video ειναι mp4 του το παίζει μεν αλλα το παίζει διακεκομένα με 5 6 fps κοινώς σέρνεται. Οποιοδήποτε αλλο ειτε avi mkv κτλπ δεν εχουν κανενα πρόβλημα , απο codecs του εχω περασμένα τα cccp (http://www.cccp-project.net/) οτι και σε εμενα δηλαδη που δουλεύουν κανονικά. Φαντάζομαι οτι ειναι θέμα codecs δεν μπορω να σκεφτώ τιποτα αλλο , πείτε να δοκιμάσω τιποτα αλλο ή κανενα πακετάκι με codecs διαφορετικό απο αυτο που εχω Ευχαριστώ Κάνε uninstall το cccp και τον bsplayer με το revouninstaller. Δοκίμασε τώρα με τον VLC. Άμα πάλι δεν έφτιαξε, δοκίμασε και με τον potplayer.
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οκ θα το δοκιμάσω μολις το πάρω στα χέρια μου. Υπάρχει καποιο αλλο πακετάκι με codecs να δοκιμάσω μηπως κατι γίνεται με αυτους ?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 το vlc χρησιμοποιει δικους του codecs.Στο λαπτοπ μου δεν εχω περασει κανενα codec pack και βλεπω τα παντα απο vlc
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 χμμμ οκ θα δοκιμάσω τοτε να βγάλω τελείως τους codecs (cccp) οπως ειπε και ο θωμάς μηπως γίνεται κανα conflict
thomasG4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 χμμμ οκ θα δοκιμάσω τοτε να βγάλω τελείως τους codecs (cccp) οπως ειπε και ο θωμάς μηπως γίνεται κανα conflict Απεγκατέστησε και τον bsplayer, γιατί εγκαθιστά κάποιους codecs όταν τον κάνεις εγκατάσταση και μπορεί να έχει δημιουργηθεί conflict και με εκείνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα