Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν κουμπί εννοείς το "κλικ" που κάνει όλη η επιφάνεια, εγώ το θεωρώ πολύ πρακτικό σε ορισμένες περιπτώσεις (ειδικά σε σημαντικές ενέργειες που δεν θες απλά να καταχωρηθεί μια εντολή με ένα απλό tap στην επιφάνεια ή κατά λάθος). Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι εξίσου πρακτικό χωρίς αυτό μιας και δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο.

Αυτο εννοώ το κουμπί απο κατω. Ποιος το εχει ενσωματώσει πρωτίστως θελω να μάθω.Apple ή sony;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο εννοώ το κουμπί απο κατω. Ποιος το εχει ενσωματώσει πρωτίστως θελω να μάθω.Apple ή sony;

I don't really care! Ξέρω απλά πως στη sony δεν είχα ποτέ την εμπειρία του macbook touchpad (και πιθανόν για αυτό δεν φταίει η sony αλλά ...η microsoft) :P

Δημοσ.

Πολυ ευχαριστο πραγμα να καθομαι να διαβαζω ενα αρθρο σε windows και να θελω να κανω zoom και να ψαχνω στο πληκτρολογιο του λαπτοπ το πληκτρο για ζουμ. Πραγματικα προσθετει πολλα στην εμπειρια χρησης. 

ναι εσυ μπορεί να μην care ομως τι πάει να πατεντάρει τωρα η apple εχει σημασία....
Το εμπειρία ειναι υποκειμενικό.

Τι ειναι λεει η εμπειρια ? Αντικειμενικοτατο ειναι . Και μπορεις ευκολα να βρεις ποιες κινησεις ειναι φυσικο να κανεις και ποιες οχι. 

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι εσυ μπορεί να μην care ομως τι πάει να πατεντάρει τωρα η apple εχει σημασία....

Το εμπειρία ειναι υποκειμενικό.

Η ύπαρξη εμπειρίας όμως, την οποία εσύ ο ίδιος ομολογείς ότι ΔΕΝ έχεις, είναι κάτι αντικειμενικό.

Welcome to reality. 

Δημοσ.

Πολυ ευχαριστο πραγμα να καθομαι να διαβαζω ενα αρθρο σε windows και να θελω να κανω zoom και να ψαχνω στο πληκτρολογιο του λαπτοπ το πληκτρο για ζουμ. Πραγματικα προσθετει πολλα στην εμπειρια χρησης. 

παλαιας κοπης λαπτοπ;

Δημοσ.

Ε συγνωμη, το ενα αμαξι εχει 5000 ηλεκτρονικα συστηματα, το αλλο εχει 2 . Πιο θα χαλαει πιο συχνα ? 

Ενα αυτοματο αμαξι προφανος χαλαει πιο συχνα απο ενα χειροκινητο, αλλα επισης ειναι και χιλιες φορες πιο ευχαριστο. 

Δημοσ.

Ε συγνωμη, το ενα αμαξι εχει 5000 ηλεκτρονικα συστηματα, το αλλο εχει 2 . Πιο θα χαλαει πιο συχνα ? 

Ενα αυτοματο αμαξι προφανος χαλαει πιο συχνα απο ενα χειροκινητο, αλλα επισης ειναι και χιλιες φορες πιο ευχαριστο. 

Τί το ψάχνεις; Jazz rulzzz!

Δημοσ.

Aκομα και κατι σαν το προφανες που περιγραφεις(συν οτι τα σπορ αυτοκινητα δουλευουν πιο κοντα στο οριο απο πλευρας κινητηρα κλπ, για αυτο χρειαζονται συνηθως και ακριβοτερα λαδια, βενζινη και πιο συχνο service κλπ), δεν μπορουν να το καταλαβουν ορισμενοι.

Ασε που μπερδευουν την αξιοπιστια/συχνοτητα βλαβων με το ποιο αυτοκινητο ειναι "καλυτερο/rulzzz".

Δημοσ.

Ασε που μπερδευουν την αξιοπιστια/συχνοτητα βλαβων με το ποιο αυτοκινητο ειναι "καλυτερο".

Καλύτερος δείκτης αξιοπιστίας/βλαβών=λιγότερες βλάβες=καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Σωστά;

Άρα το Yaris είναι ποιοτικότερο από ένα Cayenne που κοστίζει όσο 10 Yaris ξέρω γω. Σωστά;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Fixed

Μόλις έκανες αυτό που σιχαίνομαι. Είναι καθαρό δείγμα "ενόχλησης" και "trollιάς" το να αλλοιώσεις quote άλλων.

Ζητώ συγγνώμη απο τον εαυτό μου που πήγα να ασχοληθώ σοβαρά συζητώντας μαζί σου χάνοντας το χρόνο μου.

Επιστρέφω στο "Σκλι" mode.

PS (σαν τελευταίο δώρο): Όσοι νομίζετε πως οι πατέντες στα επίσημα έγγραφα είναι του στυλ "πατεντάρουμε τετράγωνο touchpad με κουμπί", είστε έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...