Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βαζω ποτε emotion στις συζητησεις μου.μην πιανεσαι με αυτο.οταν λεω οτι δεν ειναι καποιος gamer δεν το θεωρω και βρισια.αλλα υπαρχουν κατηγοριες...  ατομα που παιζουν και συμβιβαζονται και οι φανατικοι gamer που ξεζουμιζουν το παιχνιδι.οποτε σου ειπα οτι για να υποστηριζεις οτι το λαπτοπ μπορει να ειναι το ιδιο καλο με το desktop δεν θα εισαι απο τους φανατικους...   εισαι??

πόσο χρονών είσαι;

Δημοσ.

δε σε κατάλαβα; με ξέρεις και από χθές;

Eσυ τον ηξερες απο χθες?

πόσο χρονών είσαι;

Θες και ταυτοτητα?:mad:

Δημοσ.

πως φαινεται καποιος που δεν ασχολειται με gaming παρα μονο με τα παιχνιδακια του facebook....

Kαι εσυ μη μπερδευεις τη προσωπικη σου αποψη,με το τι πραγματικα ισχυει!

Τα λαπτοπ εχουν κατηγοριες και μια απο αυτες λεγεται gaming laptop και οχι τυχαια!!!

όχι γιαυτό και ρωτάω.

Ειμαστε σε φορουμ που σχεδον ολοι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας,αυτο σημαινει οτι οποιο και να ειναι το ηφος του συνομιλητη μας πρεπει να ειμαστε ΠΙΟ δεχτικοί  απ'οτι στις φυσικες επαφες/συναναστροφες μας!

• Like 1
Δημοσ.
Ειμαστε σε φορουμ που σχεδον ολοι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας,αυτο σημαινει οτι οποιο και να ειναι το ηφος του συνομιλητη μας πρεπει να ειμαστε ΠΙΟ δεχτικοί  απ'οτι στις φυσικες επαφες/συναναστροφες μας!

στο διάλογο ναι, όταν δεχόμαστε υπονοούμενα από κάποιον συνομιλητή μας ΟΧΙ.

Δημοσ.

στο διάλογο ναι, όταν δεχόμαστε υπονοούμενα από κάποιον συνομιλητή μας ΟΧΙ.

Σιγα τα υπονοουμενα!Αυτα ειναι απο τα πιο συχνα και ηπία σχολια που συναντα καποιος σε ολα τα φορουμ κ.λ.! 

Αν ηταν να πειραζομασταν μ'αυτου του τυπου υπονοουμενα και σχολια,δε θα γινοντουσαν συζητησεις στα φορουμ,αλλα ενα συνεχόμενο  μακελειο! ;)

Δημοσ.

Σιγα τα υπονοουμενα!Αυτα ειναι απο τα πιο συχνα και ηπία σχολια που συναντα καποιος σε ολα τα φορουμ κ.λ.! 

Αν ηταν να πειραζομασταν μ'αυτου του τυπου υπονοουμενα και σχολια,δε θα γινοντουσαν συζητησεις στα φορουμ,αλλα μακελειά! ;)

:wub: :wub:    :D

• Like 1
Δημοσ.

Τα alienware βγαινουν μια φορα το χρονο!

Μεχρι το καλοκαιρι που θα ανακοινωθουν τα νεα μοντελα και τι οθονες θα εχουν,εχουμε καιρο ακομη!

Παντως θα ειναι απο τα λιγα notebooks που θα μπορουν να σηκωσουν pc games σε 4Κ!Και τα macbook δε θα ειναι οπως καταλαβαινεις μεσα σ'αυτα,που ουτε καν στη retina δε μπορουν να σηκωσουν καποιο απαιτητικο παιχνιδι!;)

Με το ίδιο σκεπτικό,το MacBook Pro βγαίνει 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τα κέφια που έχει η intel και όπως καταλαβαίνεις θα μπορούν να σηκώσουν και στην δικιά τους οθόνη κάποιο απαιτητικό παιχνίδι. Επίσης και κανένα παιχνίδι να μην σηκώσουν είναι πιο φορητά και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας απο ότι τα gaming laptop....
Δημοσ.

Και εχεις την δυνατοτητα να παιξεις 4k content, και μετα να συμπαιρανεις οτι και τα games τα παιζεις σε 1080p επειδη δεν βλεπεις διαφορα, παρα μονο χανεις πολλα frames, και ολο το υπολοιπο content που βλεπεις ειναι 1080p . Priceless απλα... ΔΕΝ υπαρχει η δυνατοτητα 4k και δεν θα υπαρχει για μερικα χρονια. Get over it.... Οταν βγηκε το 1080p βγηκε και το blue ray εφτασαν και οι internet speeds εκει που επρεπε. Εδω πλεον στην αμερικη εχουνε θεμα με το streaming 1080p content και μου θελετε 4k? 

Δημοσ.

Με το ίδιο σκεπτικό,το MacBook Pro βγαίνει 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τα κέφια που έχει η intel και όπως καταλαβαίνεις θα μπορούν να σηκώσουν και στην δικιά τους οθόνη κάποιο απαιτητικό παιχνίδι. Επίσης και κανένα παιχνίδι να μην σηκώσουν είναι πιο φορητά και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας απο ότι τα gaming laptop....

Τα alienware παιζουν με διπλες καρτες των top  gaming gpu της χρονια που βγαινουν!Η μονη καρτα που βαζει η apple στα macbook pro δεν ειναι καν απο την gaming σειρα!

Τα φορητα εκτος σπιτιου,ειναι πλεον μονο τα tablets και βαρια βαρια τα 11-13αρια ultrabooks,ολα τα υπολοιπα(15+)θα  ειναι μονο για desktop replacement!!!

Δημοσ.

Τα alienware παιζουν με διπλες καρτες των top  gaming gpu της χρονια που βγαινουν!Η μονη καρτα που βαζει η apple στα macbook pro δεν ειναι καν απο την gaming σειρα!

Τα φορητα εκτος σπιτιου,ειναι πλεον μονο τα tablets και βαρια βαρια τα 11-13αρια ultrabooks,ολα τα υπολοιπα(15+)θα  ειναι μονο για desktop replacement!!!

Θα σου έγραφα portable desktop αλλά λέω ας τον να ονειρεύεται και να μην ξέρει τι γράφει ως συνήθως και να του γράψω laptop γιατι όταν έγραψες "notebook" το Alienware είχα πέσει κατω απο το γέλια ....

Δεν διαφωνώ στην όλη ιδέα ,αλλά όπως κατάλαβες την πίκρα σου για το MacBook Pro και γενικά για την apple έφτασε σε σημείο να κανείς σύγκριση MacBook Pro με Alienware λες και αυτό είναι το όπλο των windows pc.

Δεν περίμενα να αφήσεις ανυπεράσπιστο έναν συμφουριτη σου με όνομα windows 8....καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Θα σου έγραφα portable desktop αλλά λέω ας τον να ονειρεύεται και να μην ξέρει τι γράφει ως συνήθως και να του γράψω laptop γιατι όταν έγραψες "notebook" το Alienware είχα πέσει κατω απο το γέλια ....

Δεν διαφωνώ στην όλη ιδέα ,αλλά όπως κατάλαβες την πίκρα σου για το MacBook Pro και γενικά για την apple έφτασε σε σημείο να κανείς σύγκριση MacBook Pro με Alienware λες και αυτό είναι το όπλο των windows pc.

Δεν περίμενα να αφήσεις ανυπεράσπιστο έναν συμφουριτη σου με όνομα windows 8....καλή συνέχεια.

Μια χαρα notebook ειναι τα alienware!Το γεγονος οτι εισαι κλειδαμπαρομενος στο μηλοκαστρο και δε μπορεις να δεις τις επιλογες που υπαρχουν σ'αυτη τη κατηγορια και εμαθες να νομιζεις οτι notebook ειναι τα δυο μοντελακια που σου προσφερει η apple,δε θα αλλαξουμε και τη κατηγορια,για χαρη σου???

Βγες λιγο εξω,ή εστω κρυφοκοιταξε λιγο απο το παραθυρο,να δεις τι υπαρχει εξω απο το μηλοκαταφυγιο που πηγες και κρυφτηκες!!!

Δεν εχω καμια πικρα με κανενα προιον της εν λογο εταιριας.Πραγματικα εχω οτι θελω!Εχω το λογισμικο που μου αρεσει windows 8.x,εχω ενα καρο επιλογες σε συστηματα και τιμες,απο smartphone,tablets(2 σε ενα),netbooks,ultrabooks,notebook(alienware) μεχρι desktop που μπορω να το φτιαξω οπως θελω!

Τι εχει πραγματικα η apple να μου προσφερει δεδομενου οτι δε μ'αρεσει κανενα απο τα λογισμικα της???

Δημοσ.

Μια χαρα notebook ειναι τα alienware!Το γεγονος οτι εισαι κλειδαμπαρομενος στο μηλοκαστρο και δε μπορεις να δεις τις επιλογες που υπαρχουν σ'αυτη τη κατηγορια και εμαθες να νομιζεις οτι notebook ειναι τα δυο μοντελακια που σου προσφερει η apple,δε θα αλλαξουμε και τη κατηγορια,για χαρη σου???

Βγες λιγο εξω,ή εστω κρυφοκοιταξε λιγο απο το παραθυρο,να δεις τι υπαρχει εξω απο το μηλοκαταφυγιο που πηγες και κρυφτηκες!!!

Δεν εχω καμια πικρα με κανενα προιον της εν λογο εταιριας.Πραγματικα εχω οτι θελω!Εχω το λογισμικο που μου αρεσει windows 8.x,εχω ενα καρο επιλογες σε συστηματα και τιμες,απο smartphone,tablets(2 σε ενα),netbooks,ultrabooks,notebook(alienware) μεχρι desktop που μπορω να το φτιαξω οπως θελω!

Τι εχει πραγματικα η apple να μου προσφερει δεδομενου οτι δε μ'αρεσει κανενα απο τα λογισμικα της???

Οκ θα λέω σε όσους θέλουν να κάνουν photo ή video editing on the go να πάρουν Alienware ....με επεισες όπως πάντα με τα αδιάσειστα επιχειρήματα σου!
Δημοσ.

Οκ θα λέω σε όσους θέλουν να κάνουν photo ή video editing on the go να πάρουν Alienware ....με επεισες όπως πάντα με τα αδιάσειστα επιχειρήματα σου!

Office,photo ή video editing on the go κανω και με το tablet(aka netbook/ultrabook) μου δε χρειαζεται να κουβαλω το alienware και οποιοδηποτε 15+ λαπτοπ/notebook,σαν το μ@κ@κ@ μαζι μου στο δρομο!;)

Τελικα ειναι πολυ σπαστικο να εχω τοσες εναλλακτικες...!:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...