Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδια καλησπερα,ξερω ειναι παλιο το θεμα αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο εφοσον υπαρχει αυτο,το θεμα αυτο το σκαλιζα αυτες τις μερες και μπορω να πω οτι ψηνομαι αφανταστα να μπω εκει μονο και μονο για θεμα γνωσεων,να βρω σπανια αρχεια αν υπαρχουν,μουσικη,κινηματογραφο,βιβλια,προγραμματα και γενικα πραγματα που δεν θα βρεις αλλουΜπες αλλά δε θα βρεις, στο θέμα των βιβλίων κάτι της προκοπής.Αφότου είχε πέσει το gigapedia/library.nuείχα ψάξει αρκετά για συγκεκριμένους τίτλους ιατρικών βιβλίων ή για υποτιθέμενα μέρη όπως μπορούσες να κάνεις ανταλλαγή τευχών ή άρθρων ιατρικών επιθεωρήσεων/περιοδικών που ήσουν συνδρομητής με άλλα που ήθελες.Μπορούσες να βρεις ενημερωμένες τελευταίες εκδόσεις από συνδρομητικές ιατρικές databases πχ uptodate. Μ@.....ες ήταν.Από βιβλία δεν είχε την ποικιλία και ποιότητα του πάνω σάιτ. Αν θες μεγάλη ποικιλία υλικού (multimedia,software,books) δοκίμασε το usenet. Ή κυνήγησε κάποια πρόσκληση για κάποιο καλό torrent tracker. Δεν θα πάθεις κάτι με μια βόλτα εκεί.Ψάξε κάποιον καλό οδηγό-αφιέρωμα σε κάνα σάιτ. Καλό είναι να ξερει ο κάθε χρήστης να χρησιμοποιει το Tor. Η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι θα πέσεις σε παιδοφιλικό περιεχόμενο ή άλλη ανωμαλία. Πρέπει να είναι ανώμαλος και να ψάχνει ηθελημένα κάποιος από αυτά για να τα βρει. Στις γνωστές γελοιότητες: Θα σε φακελωσουν αν διαβάσεις τα wikileaks. αν χρησιμοποιείς την διανομη tails αν έχεις encrypted email account μπαίνει και η χρηση του tor Οι αρχές (ΕΥΠ και Δ.Η.Ε.) είναι απασχολημενες με την παρακολούθηση μπλογκς και φορουμ προστατευοντας την μειοψηφική συγκυβέρνηση των εθνικων εκποιητων και τους εγχωριους ολιγαρχες-κλεπτοκρατες. Τι 4chan λέει ο αλλος;b/tard βγες από το λαγουμι σου.
ZELDA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εκανα και εγώ μια βόλτα στο deep web 1-2 φορές με τορ και συνδρομή vpn που αλλάζει τα dns και οντως εχει αρκετές πληροφορίες αλλα σχεδον το 100 % ειναι στα αγγλικά οπότε αν δεν ξερεις αρκετά καλά αγγλικα δεν εχει και τοσο μεγάλη ουσία, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μπορεις να αγοράσεις απο οπλα μέχρι διαβατήρια μεχρι και να κλίσεις συμβολαιο για να κανεις κακό σε καποιον.. ή και ναρκωτικά , εγώ κυρίως εψαξα κανενα φορουμ που να μαζευοντε ελληνες αλλα δεν βρήκα κάτι ουτε και ελληνικα ebooks .
gamer73 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά ποσο ασφαλές ειναι να αγοράσει κάποιος απο το deep web
LittleBoss007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Στις 9/6/2014 στις 9:31 ΜΜ, GeorgeGK είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος από τα λιγα που έχω διαβάσεμε το θέμα ξέρω ότι δεν θεωρείται αδίκημα απλά να μπεις και να σερφάρεις σε "νορμαλ" σελιδες όπως λες απλά νομίζω ότι είναι αρκετά εύκολα να μπεις σε μη νορμαλ σελίδες στις οποίες θα έχεις θέμα!Γι αυτό για κάποιον ειδικά που μπαίνει πρώτη φορά πρέπει να προσέχει αρκετά! Εγώ δεν έχω μπει οπότε οπώς σου ξανα είπα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι έτσι! Οπότε περίμενε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα σχετικά με το θέμα!
ZELDA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 γνωριζει κανείς αν υπαρχουν ελληνικά site φορουμ στο dark web(onion links ) η σελίδες ενημέρωσης blog κτλ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα