Προς το περιεχόμενο

syndesi videokameras me pc

TASOS60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και υπαρχει το topic εγω εχω μια Ηi8 SONY και μια κατρα γραφικων Ti-4800SE. Τι συνδεσεις πρεπει να κανω απο πλευρας ηχου για να περασω το video σε συγχρονισμο με τον ηχο? Η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη και ειναι 6καναλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον green_beret:

Θα χρειαστεί να ενώσεις ένα καλώδιο στο βύσμα που λέει "Line In" (δες μέσα στο βιβλιαράκι της μητρικής που ακριβώς βρίσκεται).Το άλλο άκρο θα το συνδέσεις στο "line out" ή "Audio" της βιντεοκάμεράς σου.Πρέπει επίσης να επιλέξεις από τον μείκτη των Windows στην επιλογή Recording σαν είσοδο το Line In.Τώρα για το video σήμα πρώτα πρέπει να τσεκάρεις ότι η κάρτα γραφικών σου περιέχει video in είσοδο και τι είδους (η πιο απλή περίπτωση είναι να έχει είσοδο Composite).Στο θέμα συγχρονισμού δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (συνήθως όταν δεν προλαβαίνει το capturing ο υπολογιστής θα έχεις drop frames).Ελπίζω να σε βοήθησα.

Φιλικά

Γιάννης

αν και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να κανεις capture τον ηχο μετα για να μπορεσεις να τον σωσεις σε οτι format θες και να τον κανεις mux με το video. [που θα εχεις σωσει νωριτερα σε καποιο format].

δεν χρειαζεται πιο δυνατο συστημα για να κανεις ταυτοχρονα capture?

tasos60: εχει video in η καρτα?

Φιλε johnnywalker σε ευχαριστω πολυ! Η καρτα γραφικων μου εχει video in και συνοδευοταν και απο προγραμμα επεξεργασιας εικονες της PowerLink της εταιρειας που εχει φτιαξει το PowerDVD. Και παλι ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...