codesix Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Θέλω να έχω μία εικόνα στο κάτω μέρος της σελίδας μου η οποία να εμφανίζεται πάντα , ακόμα και όταν κάνω scrolling στην σελίδα.. Ευχαριστώ
cyclo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ααα είναι το thread που ζητάει ο κάθε ένας ο,τι θέλει;;; θέλω την anjelina jolie να μου κάνει αέρα και η google να μου κάνει επιτέλους επίσημη πρόταση... ορίστε εγώ έκανα το δικό σου πραγματικότητα... img.my-fixed-image { position:fixed; bottom:5px; width:100px; margin:0 0 0 -50px; height :100px; margin-top:-50px; } σειρά σου τώρα;Ρ
codesix Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Χαχα , φίλε cyclo κάτι θα κάνω και για σένα.. Νόμιζα θα ήταν κάτι ποιο σύνθετο με jQuery η aJax Σε ευχαριστώ
cyclo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Χαχα , φίλε cyclo κάτι θα κάνω και για σένα.. Νόμιζα θα ήταν κάτι ποιο σύνθετο με jQuery η aJax Σε ευχαριστώ Να σαι καλά Τώρα όσον αφορά τα δικά μου, δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Είτε έρθει πρώτα η Jolie, είτε η επίσημη πρόταση από τη google δεν με πειράζει. Απλά πείτε μου αν θα με καλέσετε στο κινητό η στο σταθερό για να ξέρω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα