shadowmann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 το πρόβλημα έχει ως εξής, μπορεί στα καλά καθούμενα να μην φορτώνει κάποιες σελίδες (αυτές δεν είναι συγκεκριμένες) και μετά από λίγο να τις φορτώνει κανονικά. εντωμεταξύ όταν δεν φορτώνει κάποιες σελίδες κάποιες άλλες δουλεύουν μια χαρά. έχω φάει 2-3 ώρες τώρα χωρίς να μπορώ να βρω τι συμβαίνει...καμια ιδέα?
salida Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Θα αναφέρω μερικές πιθανές λύσεις: restart το router δοκίμασε άλλο browser να δεις αν κάνει το ίδιο (αν έχεις browser χωρίς καθόλου addons) άλλαξε DNS server να δεις αν υπάρχει διαφορά (βαλε πχ 8.8.8.8 )
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποιο πάροχο έχεις; και εγώ είχα πρόβλημα και πήρα την υποστήριξη και είχαν βλάβη και μου πρότειναν προσωρινά google dns στην αρχή είχα τρομοκρατηθεί γιατί ψαχούλευαν κάνα διήμερο το καφάο και λέω έχει πλάκα στα καλά καθούμενα να έφτιαξαν κάποιου άλλου και να χάλασαν το δικό μου αλλά μάλλον την γλύτωσα.
shadowmann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 το κάνει και με άλλο browser ,addons δεν έχω και restart έχω κάνει. θα δοκιμάσω και το dns. forthnet έχω τους πήρα μου λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή και κάτι αλλα κούλα που με τσάντισαν και δεν τους έδωσα πολύ σημασία γιατί δεν είχα και πολύ όρεξη...θα έρθει όμως και η ώρα τους.
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ναι είναι απλό πας στις ιδιότητες της σύνδεσης εκεί που λέει για tcp 4 και θα έχει επιλογές για dns preffered βάζεις 8.8.8.8 και από κάτω alternate 8.8.4.4
shadowmann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 υπάρχει κάποια επίπτωση η κάτι άλλο αν χρησιμοποιούμε τον DNS τις google? και μια άσχετη/σχετική ερώτηση,αξίζει να setaro το router σε IPv6? το IPv6 LAN είναι άλλο πράγμα?
salida Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 υπάρχει κάποια επίπτωση η κάτι άλλο αν χρησιμοποιούμε τον DNS τις google? και μια άσχετη/σχετική ερώτηση,αξίζει να setaro το router σε IPv6? το IPv6 LAN είναι άλλο πράγμα? Πέραν του ότι σε φακελώνει η google τίποτα χειρότερο... Γενικά υπάρχουν και άλλοι free DNS servers για να διαλέξεις. Αν το router σου και ο πάροχός σου υποστηρίζει IPv6 , δεν βλέπω το λόγο να μην το δοκιμάσεις έστω και για λίγο. Αν θα ρυθμίσεις το ρούτερ σου να παίζει με IPv6 τότε μπορείς να σετάρεις και IPv6 για το lan σου. Y.Γ. δε νομίζω οι ISP να έχουν δώσει IPv6 routers ούτε να εχουν κάνει αλλαγές στην υποδομή τους, αν θυμάμαι καλά ο ΟΤΕ είχε (έχει) ενα πιλοτικό πρόγραμμα για IPv6 για τους υπόλοιπους δε γνωρίζω κάτι.
stratarxis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 το κάνει και με άλλο browser ,addons δεν έχω και restart έχω κάνει. θα δοκιμάσω και το dns. forthnet έχω τους πήρα μου λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή και κάτι αλλα κούλα που με τσάντισαν και δεν τους έδωσα πολύ σημασία γιατί δεν είχα και πολύ όρεξη...θα έρθει όμως και η ώρα τους. καλύτερα να μην έχεις τηλεφωνική επικοινωνία γιατί μπλέκει έτσι το ζήτημα . Στείλε τους μύνημα στο fb για να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν και άλλοι dns αν αποφεύγεις την καλή google έτσι και αλλιώς προσωρινά θα αλλάξεις μέχρι να φτιάξει η κατάσταση.Για αυτό το διάστημα καλού κακού μην βλέπεις οδηγίες για κατασκευή βομβών, ούτε για καλλιέργεια βοτάνων για κάπνισμα 2
shadowmann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 χαχαχα ωραίος ο καπετάνιος! εννοείτε πως δεν χρησιμοποιώ αυτό που θέλουν να αποκαλούν router οι ISP... πήρα ένα tplink και βρήκα την υγεία μου γιατί πριν είχα παρα πολλά προβλήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα