monokoupes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Είχα κάνει ένα θέμα την προηγούμενη εβδομάδα για επιλογή νέου smartphone. Κατέληξα στο Moto G από το Samsung Galaxy s4 mini που σκεφτόμουν αρχικά και πιστεύω έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή και με λιγότερα χρήματα. Το θεμα είναι ότι ψάχνοντας να πάρω και θήκη, συγκεκριμένα τη flip shell για moto g, είδα ότι ο μαγνήτης που έχει η θήκη ώστε το cover να παραμένει προσκολλημένο στην οθόνη δημιουργεί προβλήματα στο κινητό, όπως στο GPS, στο μπλοκάρισμα των μηνυμάτων και των κλήσεων ανά διαστήματα, κλπ. Αυτά τα διάβασα σε 2-3 διαφορετικά sites για reviews σε θήκες. H ερώτησή μου έχει να κάνει με το αν είναι κανείς κάτοχος της συγκεκριμένης θήκης και έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο. Το κακό είναι ότι είχα ψηθεί πολύ για τη συγκεκριμένη καθώς είναι βολικότατη και σε πολύ καλη τιμή (20€).
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 συγνώμη η θηκη είναι πιθανό να δημιουργεί έστω και το παραμικρό πρόβλημα και εσυ το σκέφτεσαι; ουτε καν... εμενα μια χαζοκινεζία φλιπ με μαγνητη μου εγδαρε και εκανε χαλια το αλουμινιο απο 700 € κινητό και εκτοτε δε ξαναμπλεκω...
kataramenos32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για τις κλήσεις κτλ δεν ξέρω αλλά στο GPS σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα οπότε δεν θα την πρότεινα
gtctsiamp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πάντα ένας μαγνήτης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά στο gps, αλλά φαντάζομαι μία "επώνυμη" λύση θα είναι κάπως μελετημένη.
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ακόμα και για το official flip case τα ίδια λένε. Ο μαγνήτης δημιουργεί προβλήματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2602496
monokoupes Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κρίμα και σαν σχεδιασμός είναι πολύ βολική. Είχα πολλούς ενδοιασμούς και όσο το ψάχνω με αποθαρρύνει τελείως. Απαράδεκτο για μια εταιρεία μεγέθους Google να κατασκευάζει θήκες που καταστρέφουν το ίδιο τους το κινητό. Τουλάχιστον αν το σκέφτεται κάποιος άλλος, να το γνωρίζει μην κάνει το λάθος. Υ.Γ: Άντε ψάξε τώρα για άλλη θήκη!!!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παιδια incipio dual pro ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις! Δεν ειναι ουτε πολυ χοντρη και προστατευει πολυ το τηλεφωνο, και ειναι υπεροχη η αισθηση της στο χερι
tony81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δηλαδή εγώ που πήρα πορτοφόλι για το κινητό με μαγνήτη να μη το βάλω καν?
monokoupes Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μάλλον εκεί θα καταλήξω (incipio dual pro). Φαίνεται η καλύτερη δυνατή επιλογή. Τη βρήκα στο Amazon $16,69. Αν και το shell θα ηταν βολικότατο. Anyway.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μάλλον εκεί θα καταλήξω (incipio dual pro). Φαίνεται η καλύτερη δυνατή επιλογή. Τη βρήκα στο Amazon $16,69. Αν και το shell θα ηταν βολικότατο. Anyway. χτυπα την χωρις 2η σκεψη, σε συνδυασμο με tempered glass screen protetor ειναι απιστευτη εμπειρια χρησης
morby Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Α ρε γαμώτο εγώ πήρα το official Flip shell για να δούμε ...
tony81 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μόνο στα gps και τέτοια έχει θέμα ή μπορεί να χαλάσει κιόλας?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μόνο στα gps και τέτοια έχει θέμα ή μπορεί να χαλάσει κιόλας? Μονο GPS ειναι το θεμα, να σου χαλασει το κινητο απο το μαγνητακι της κακιας συμφορας δεν παιζει...
ringboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Οχι μονο στο moto g αλλα και στο xiaomi κολλησαν πυξιδα - gps. Τουλαχιστον το ειδα απο την πρωτη μερα και επεστρεψα τη θηκη στο μαγαζι που ηταν και λιγο ακριβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα