bbbb Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα 1. Οχι τα windows δεν έχουν τέτοιο dualboot απο μόνα τους. Πρέπει να πηγαίνεις στο bios ή αν η μητρική σου κατά την εκκίνηση λέει πχ press f12 to change boot order να πατάς εκει και να επιλέγεις ποιο λειτουργικο-δίσκο θέλεις να ξεκινήσεις 2.Αν μπουτάρουν και τα 2 κανένα θέμα 3.Φυσικά. Ισχύει το 1 δηλαδή μπορεις να έχεις τον παλιο hdd και σαν αποθηκευτικό χώρο και αν χρειαστείς κάποια στιγμή μπουτάρεις και τα win7 4.Oχι εφόσον θα τρέχεις τα win10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, toykaki είπε Spoiler Να κανω μια ερωτηση κ εγω,εχω σκληρο δισκο με windows 7 κατεβασα και εκανα εγκατασταση σε usb τα windows 10,εκλεισα το pc εβαλα ενα καινουριο σκληρο δισκο ssd και εβαλα το στικακι,ανοιγοντας τον υπολογιστη μου εβγαλε το τι θελω να κανω δλδ εγκατασταση τα windows 10,τα εκανα εγκατασταση στον ssd κομπλε. 1) Θελω να μου πειτε δεν θα επρεπε οταν ανοιγω το pc να μου λεει με πιο σκληρο θέλω να ξεκινήσω (αφου υπαρχουν και στους 2 winfows)? 2) υπαρχει καποιο προβλημα που εκανα εγκατασταση ενω ειχα και τον αλλο σκληρο συνδεμενο? 3)θέλω αφου κατεβασω οτι εχω απο games προγταμματα κλπ στο ssd, τον παλιο σκληρο (windows 7) να κρατησω μονο για αποθηκευτικο χώρο χωρις να εχω windows,μπορω? 4) εαν αποσυνδεσω το παλιο σκληρο με τα windows7 υπαρχει καποια προβλημα?στην λειτουργια? Ευχαριστω εκ των προτερων αν ακολουθούσες αυτόν τον οδηγό νομίζω θα είχες αυτό που ζητάς Αν και αναφέρεται σε 8ρια νομίζω δεν θα έχεις θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα