viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 εχω πολυ καιρο να κοιταξω γιαυτο και ρωταω εδω Λοιπον Παιζει καμια προταση για usb hub που να αντεχει 3mixers; 1 launchpad; mice; keyboard; ipad 4; 2 mobile; ενα huion 610 και κανα σκληρο? Thanks
arc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εσυ δε ζητάς ub-hub, ζητάς υποσταθμό της ΔΕΗ! Εχω ΑΥΤΟ το οποίο ειναι china αλλά εχει ανταποκριθεί ικανοποιητικότατα σε δύσκολες καταστάσεις (έχει μεγιστο παρεχόμενο ρεύμα 1A). Βέβαια ΔΕΝ μιλώ για περιπτώσεις σαν τη δική σου που το μόνο που μένει να συνδέσεις ειναι αερόθερμο.
vasi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 καταρχήν εσύ θέλεις εκτός του hub να αγοράσεις και εξτρά τροφοδοτικό, για καλή σου τύχη έχω αγοράσει το παραπάνω από το ebay αλλά και τροφοδοτικό Site: 5v 3Α το τροφοδοτικό που έχει το hub είναι 0.7A
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Okayokay, Έχω ενα belkin usb hub αλλα παρατήρησα οτι παρόλο που παίρνει ρεύμα στους μεικτές τα windows μου εμφανίζουν μνήμα οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις usb θύρες (οι μεικτές δουλεύουν κανονικά πάνω στις θύρες του PC). Ερώτηση Ετςι και αλλάξω το τροφοδοτικό του hub παίζει να δουλέψει ή ειναι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Επίσης Υπάρχει usb hub που να φορτίζει ipad 4 εν έτη 2014; Thanks
vasi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δες αυτό Site: 4-usb-adapter στο πρώτο usb δινει 2a στα δυο 1a και στα 4 0,5A Και αυτό Site: 6-usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα