ramarg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά η θυρα ακουστικων σε r-mbp late 2013 εχει χαλασει....οποιο σετ ακουστικων και να βαλω το ενα παιζει παρα πολυ χαμηλα ενω το δεξι δυνατα.. τα ακουστικα δεν χαλασαν γτ τα δοκιμασα αλλου και ειναι οκ.. ειμαι εντος εγγυησης..το παω για σερβις η να μπορω να δοκιμασω τιποτα αλλο ?edit: τα εβγαλα και τα εβαλα καμια 10αρια φορες και εστρωσε..γιατι παιζει να το εκανε αυτο ? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από ramarg
xtraktor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Παιδιά η θυρα ακουστικων στο r-mbp late 2013 εχει χαλασει..μεχρι χθες βραδυ ηταν μια χαρα..τωρα οποιο σετ ακουστικων και να βαλω το ενα παιζει παρα πολυ χαμηλα ενω το δεξι δυνατα..νομιζα οτι χαλασαν τα ακουστικα αλλα τα δοκιμασα αλλου και ειναι οκ.. ειμαι εντος εγγυησης..το παω για σερβις η να μπορω να δοκιμασω τιποτα αλλο ? αφού είσαι εντός εγγύησης μπορείς να το πας να το κοιτάξεις άλλα δοκίμασε και με έναν νέο χρήστη φτιαξτοξν μέσα από το system preferences αμφιβάλω αν θα αλλάξει κάτι άλλα μπορείς να το δοκιμάσεις πριν το πας γία σέρβις 1
parasaser Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 system preferences - sound και έλεγξε το balance. 1
ramarg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 αφού είσαι εντός εγγύησης μπορείς να το πας να το κοιτάξεις άλλα δοκίμασε και με έναν νέο χρήστη φτιαξτοξν μέσα από το system preferences αμφιβάλω αν θα αλλάξει κάτι άλλα μπορείς να το δοκιμάσεις πριν το πας γία σέρβις όπως εγραψα και στο edit τα εβγαλα και τα εβαλα καμια 10αρια φορες και εστρωσε. σκεφτομαι μηπως κολλησε καποιο σιδερακι μεσα στο audio jack port.. system preferences - sound και έλεγξε το balance. οχι δεν ειχα πειραξει καμια ρυθμιση balance..κανονικα στο κεντρο ηταν. μαλλον θα κολλησε κανενα σιδερακι μεσα στο audio jack port. εχουν τα mac θεμα με τις θυρες των ακουστικων ? δεν εχει τυχει να διαβασω κατι αντιστοιχο :/
basilis5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εμενα οταν μου ετυχε κατι αντιστοιχο ειχε πειραχτει το balnce. Εισαι σιγουρος; 1
ramarg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εμενα οταν μου ετυχε κατι αντιστοιχο ειχε πειραχτει το balnce. Εισαι σιγουρος; Οταν ελεγξα το balance ειχε ηδη λυθει το προβλημα..Δεν ειχα τσεκαρει το balance οταν μου το εκανε αυτο :/ Θα το εχω κατα νου παντως ευχαριστώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οταν ελεγξα το balance ειχε ηδη λυθει το προβλημα..Δεν ειχα τσεκαρει το balance οταν μου το εκανε αυτο :/ Θα το εχω κατα νου παντως ευχαριστώ Οι μεταλλικές επαφές μέσα στην υποδοχή πιθανον να έχουν θέμα. Μπορεί απλά να έτυχε και να κόλλησε κάτι (ή ακόμη και software πρόβλημα) αλλά μπορεί να είναι και η αρχή προβλήματος... Απο τη στιγμή που είναι μέσα στην εγγύηση ακόμη, δεν χάνεις και τίποτα να το πας για έλεγχο. 1
ramarg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Οι μεταλλικές επαφές μέσα στην υποδοχή πιθανον να έχουν θέμα. Μπορεί απλά να έτυχε και να κόλλησε κάτι (ή ακόμη και software πρόβλημα) αλλά μπορεί να είναι και η αρχή προβλήματος... Απο τη στιγμή που είναι μέσα στην εγγύηση ακόμη, δεν χάνεις και τίποτα να το πας για έλεγχο. Σωστά.Τέτοια βλέπω και συνειδητοποιω πόσο χρειάζεται το apple care.Εχεις το κεφαλι σου ησυχο τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα