stamka Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν μπορει καποιος να μου προτείνει μια απ της Site: αυτες της μνημες (Η αγορα θα γινει μονο απ αυτο το καταστημα γιατι εχω χρεωστικο υπολοιπο) Θα μπουν σεMotherboard GIGABYTE GA-Z87-HD3 CPU Intel Core i5-4440 COOLER HYPER 212 EVO (Αν στο μελλον χρειαστω περισσοτερη μνημη η 4 Vengeance με της μεγαλες ψυχτρες δεν χωραει)
vasilishacker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 μιας και εχεις μπλε mobo θα πηγαινα στην πρωτη...αλλα μιας και εχει 5ευρω διαφορα για το χρωμα πηγαινε και στις δευτερες ιδια δουλεια κανουν
palamas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 απο τισ τρεις θα πηγαινα στις corsair αν έχεις θεμα με την ψυχτρα στις low profile αλλιως στις αλλες
stamka Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 οι crucial εχουν καλυτερα timings απ της αλλες και στα ιδια volt για πιο λογο προτείνετε corsair ? 1
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 +1 στις corsair vengeance αυτε εχω και εγω και ειμαι ευχαριστημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα