Fu Manchu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα Ψάχνω μία επέκταση pin 4 για το τροφοδοτικό μου(όπως δείχνω στην επισυναπτόμενη εικόνα). γιατί δεν φτάνει το καλώδιο στην μητρική για να κουμπώσει. Υπάρχει κάποιο μαγαζι στην Θεσσαλονίκη όπου μπορώ να βρω εύκολα; Οποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ
Fu Manchu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σίγουρα; Γιατί σκρουτζαρα και βρήκα από εδώ ελλάδα απλά επειδή είμαι Θεσσ/νικη ψάχνω και επειδη επείγει λίγο....
salida Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν επίγεσαι και ενδιαφέρεσαι για πρόχειρη λύση, βρες ένα καμένο PSU κόψε το 4πινο που σε ενδιαφέρει και προέκτεινε το 4πινο στο δικό σου τροφοδοτικό . Πρόχειρη λύση και απαιτεί προσοχή...
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν μπορεις βάλε εναν περιγραφικό τίτλο στο θέμα σου για να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις
Xor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αν επίγεσαι και ενδιαφέρεσαι για πρόχειρη λύση, βρες ένα καμένο PSU κόψε το 4πινο που σε ενδιαφέρει και προέκτεινε το 4πινο στο δικό σου τροφοδοτικό . Πρόχειρη λύση και απαιτεί προσοχή... ξέρεις τον τρόπο; ας πούμε κόβεις 1 τετραπινο με 2 κίτρινες και 2 μαύρες παροχές, πως θα τις συνδέσεις σε ide παροχή; (δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ την σωστή ορολογία, αλλά ελπίζω να κατάλαβες.
salida Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ξέρεις τον τρόπο; ας πούμε κόβεις 1 τετραπινο με 2 κίτρινες και 2 μαύρες παροχές, πως θα τις συνδέσεις σε ide παροχή; (δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ την σωστή ορολογία, αλλά ελπίζω να κατάλαβες. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, o TS αναφέρει οτι θέλει Site: προέκταση για 4pino , η IDE παροχή που αναφέρεις δεν κατάλαβα που χρειάζεται. Επαναλαμβάνω πρόχειρη λύση που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οταν δεν "φτάνει" ενα καλώδιο, ειναι κοντό, δεν χρειάζεται καποια ιδιαίτερη πατεντα, ουτε παλια τροφοδοτικά ουτε τιποτα, απλα κοβεις τα καλώδια του τροφοδοτικού σου και ενδιάμεσα προσθέτεις τέσσερις "τσοντες" μονώνεις και τέλος.
salida Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Οταν δεν "φτάνει" ενα καλώδιο, ειναι κοντό, δεν χρειάζεται καποια ιδιαίτερη πατεντα, ουτε παλια τροφοδοτικά ουτε τιποτα, απλα κοβεις τα καλώδια του τροφοδοτικού σου και ενδιάμεσα προσθέτεις τέσσερις "τσοντες" μονώνεις και τέλος. Έτσι "χαλάς" το υπάρχον τροφοδοτικό, εγώ θα το απέφευγα . edit: εισαγωγικά Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2014 από salida
arc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Έτσι χαλάς το υπάρχον τροφοδοτικό, εγώ θα το απέφευγα . Δεν το χαλάς (ειδικά αν ειναι εκτός εγγύησης). Χρειάζεσαι ένα κολλητήρι, λίγο θερμοσυστελλόμενο, ένα αναπτήρα και καλώδια ίδια ή ελάχιστα μεγαλύτερης διατομής. Αν εχεις κάποιο παλιό αχρηστο τροφοδοτικό, εχεις έτοιμα τα καλώδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα