Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει μια φιλη μ ενα laptop vaio,και απο χθες της κανει ενα προβλημα λιγο περιεργο,

οταν παιζει ενα τραγουδι στο utube η στο wmp η σ καποιο αλλο προγραμμα αναπαραγωγης ηχου και παραλληλα παει να κανει οποιαδηποτε αλλη εργασια,ακομα και να κατεβει με scroll down για να δει τα σχολια του τραγουδιου στο utube το τραγουδι κολλαει μεχρι ν φορτωσει και ν εκπληρωσει την εργασια που πας να κανεις παραλληλα,δεν σταματαει απλως παιζει μια διακοπες!τσεκαρα ειδη μηπως υπεργορτωνεται η ram η η cpu αλλα ηταν ολα Normall,ελεγξαμε και για καποιον ιο αλλα ολα φαινονται οκ...εχει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποιο είναι το λάπτοπ; 

Απο θερμοκρασίες πως πάει; (HWmonitor)

Ο δίσκος πως είναι; (HDsentinel)

Με εξωτερικό ποντίκι τα ίδια κάνει; (άμα τα κάνει αυτά με εξωτερικό να δοκιμάσει και με το touch).

Drivers έχει βάλει τους τελευταίους; Έχει βάλει Drivers σε όλες τις συσκευές;

Τον ιό με ποιο πρόγραμμα τον έψαξες; Τρέξε ένα φουλ σκανάρισμα με το malwarebytes antimalware άμα μπορείς.

Δημοσ.

αυτα τα κανει με τ touch,δεν εχει εξωτερικο...γυναικα καταλαβαινεις :P
ουτε για τα drivers εχω ιδεα θα παω αυριο απο κοντα και θα το δω κ θα σας πω ωστοσο γραφτε μου πιθανα προβληματα να τ τσεκαρω!με το avast εκανα το check αλλα οχι το free...θα κανω κ scan για malware!

• Like 1
Δημοσ.

αυτα τα κανει με τ touch,δεν εχει εξωτερικο...γυναικα καταλαβαινεις :P

ουτε για τα drivers εχω ιδεα θα παω αυριο απο κοντα και θα το δω κ θα σας πω ωστοσο γραφτε μου πιθανα προβληματα να τ τσεκαρω!με το avast εκανα το check αλλα οχι το free...θα κανω κ scan για malware!

Εαν ειναι απο το τouch βραστα...και εμένα τα ίδια έκανε σε vaio..+οτι σε λιγο καιρο θα αρχισουν να μην πιανουν τα κλικ(αριστερα δεξιά).

Καλυτερα να μην το χρησιμοποιει πολυ,να αγορασει ενα ποντικι..Απο το να της χαλασει εντελως..Κρινοντας απο το παλιο μου vaio ευθυνεται το ribbon του touchpad.

Δημοσ.

μα πως μπορει ν εχει σχεσει οτι κολλαει η μουσικη λες κ υπερφορτωνει το λαπτοπ με το ποντικο?

Ειπα εαν εχει προβλημα το touchpad..ολα τα υπολοιπα κολληματα κ.τ.λ γυναικα ειναι.περιμενεις να ξερει πολλά ? ενα factory restore και θα λυθουν ολα,ακομα και εαν εχει τιποτα παρασιτα-ιους στο συστημα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...