Athens44 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας,πως θα δω απο το μενού του συγκεκριμένου ρούτερ στοιχεία όπως margin /line attenution κτλπ ? δυστυχώς δείχνει μόνο γενικά ότι έχω connection speed "Χ" Mbps Downstream / "χ" Mbps Upstream ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!! όσο για το λογισμικό του είναι το 4,8,3 είναι οκ ή με υπάρχει νεότερο filmware? και αν ναι,πως κάνει... update? ***στίς υποδοχές usb μπορώ να βάλω usb flash disk και αν ναί μπορώ να μεταφέρω σε άλλο pc αρχεία? αν ναι,πως θα "δει" το laptop τι έχει μέσα το φλασάκι? ή είναι για αλλο λόγο οι usb? ευχαριστώ πολύ! σε vdsl ως 35mbps ταχύτητα πόσο πρέπει να έχω Mbps Downstream / Mbps Upstream για να θεωρείτε καλές ταχύτητες?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας,πως θα δω απο το μενού του συγκεκριμένου ρούτερ στοιχεία όπως margin /line attenution κτλπ ? δυστυχώς δείχνει μόνο γενικά ότι έχω connection speed "Χ" Mbps Downstream / "χ" Mbps Upstream ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!! όσο για το λογισμικό του είναι το 4,8,3 είναι οκ ή με υπάρχει νεότερο filmware? και αν ναι,πως κάνει... update? ***στίς υποδοχές usb μπορώ να βάλω usb flash disk και αν ναί μπορώ να μεταφέρω σε άλλο pc αρχεία? αν ναι,πως θα "δει" το laptop τι έχει μέσα το φλασάκι? ή είναι για αλλο λόγο οι usb? ευχαριστώ πολύ! σε vdsl ως 35mbps ταχύτητα πόσο πρέπει να έχω Mbps Downstream / Mbps Upstream για να θεωρείτε καλές ταχύτητες? ισως ειναι σε καποια αλλη καρτελλα που να εχει το status.δεν το ξερω απεξω το μενου του. firmware μονο αμα σου δινει ο παροχος ή αμα βρεις καποιο Generic στο site Του κατασκευαστη.(χλωμο). αν το δινει ο παροχος ειτε το κατεβαζεις απο το site ειτε το περνανε αυτοι απο μακρυα. οι usb συνηθως ειναι για 3 λογους.α.usb mass storage (δισκος,φλασακι κτλ)ειτε για 3g stick ειτε για usb printer.δεν ξερω τι υποστηριζει το συγκεκριμενο και αμα ειναι ξεκλειδωτο.ναι αν υποστηριζει Usb flash disk μπορεις να μεταφερεις αρχεια.ειναι σαν δικτυακος δισκος.ενδεχομενως να μην βλεπει το ρουτερ Ntfs .το εχω πετυχει σε αλλο ρουτερ που δεν επαιζε με ntfs. η τελευταια ερωτηση ειναι λιγο λαθος.εξαρτατε απο την αποσταση που εχεις για το ποση ταχυτητα θα παιζεις και επισης εξαρτατε και απο την καλωδιωση σου οπως και την ποιοτητα του χαλκου του οτε.η καλωδιωση του vdsl ειναι λιγο διαφορετικη απο του adsl.δεν πρεπει να υπαρχουν παραλληλα πριζακια.ολα τα τηλεφωνα πρεπει να παιρνουν απο το splitter και οχι με φιλτρακια.η γραμμη που ερχεται απο τον οτε πρεπει να πηγαινει στο Line του splitter και ολη η καλωδιωση των τηλεφωνων να πηγαινει στο Phone του splitter.αυτο πολλες φορες σε υποχρεωνει να εχεις το ρουτερ στην κεντρικη πριζα.ενω αλλες φορες αναλογα τι καλωδια εχει το σπιτι δεν σε αφηνει να εχεις τηλεφωνο σε προηγουμενο πριζακι απο το router.επισης εξαρτατε αν παιρνεις απο Kv ή απο το αστικο κεντρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα