vassanto1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Μια ερωτηση θελω να κανω που δεν κερω αν εχει απαντηθει, αλλα στο search δεν μπορω να το βρω.. Θελω να κανω share παιχνιδια αγορασμενα απο ps+ με εναν φιλο κ δεν γινεται με τιποτα.. New user στο Ps3,συνδεση με το δικο μου mail, αλλα στο τελος το παιχνιδι δεν παιζει. Λεει οτι ληγει σε 3 ημερες ενω το plus μου ληγει σε 6μηνες.. Υπαρχει οδηγος step by step??? ευχαριστω!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
V3NDETTA Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Μια ερωτηση θελω να κανω που δεν κερω αν εχει απαντηθει, αλλα στο search δεν μπορω να το βρω.. Θελω να κανω share παιχνιδια αγορασμενα απο ps+ με εναν φιλο κ δεν γινεται με τιποτα.. New user στο Ps3,συνδεση με το δικο μου mail, αλλα στο τελος το παιχνιδι δεν παιζει. Λεει οτι ληγει σε 3 ημερες ενω το plus μου ληγει σε 6μηνες.. Υπαρχει οδηγος step by step??? ευχαριστω!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Καλησπέρα φίλε μήπως το έχεις μοιραστεί και με άλλον το παιχνίδι ?
vassanto1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλησπερα!! Οχι με κανεναν!! Δεν ξερω καν πως γινεται η διαδικασια!! Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Κάνεις sign in στην κονσόλα του φίλου σου με το λογαριασμό σου, κάνεις activate την κονσόλα, log out και μετά μπορεί να παίξει ο φίλος σου με το προφίλ του ό,τι έχεις. Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα