BELL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εχω το παραπανω δισκο ο οποιος περα το οτι στο pc κανει το κατι παραπανω σε χρονο για να ανοιξει οταν τον βαλω στην τηλεοραση εκει πραγματικα οι χρονοι αποκρισης ειναι τραγικοι. FHD ταινιες δυσκολευεται παρα πολυ ειδικα οταν ειναι mp4 format και πολλα frame per seconds Υπαρχει καμια ιδεα για το τι φταιει?λειπει καποιο codec?
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Η τηλεόραση υποστηρίζει mp4 ? Αυτο που λες οτι κανει γενικά πολυ ώρα ειναι λογικό αν τον εχεις πολυ φορτωμένο
BELL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 απο την αρχη μου το εκανε αυτο οποτε αναγκαζομαι να βαζω την ταινια σε μικροτερο δισκο για τη βλεπω. παντως με αλλο δισκο ιδιας χωρητικοτητας 3.5'' δεν εχω προβλημα
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μηπως ο δίσκος δεν ειναι σε ntfs format και ειναι σε fat32 ? γιατι καμια φορα παίζει ρόλο Δοκίμασε και με ενα αλλο καλώδιο
BELL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μου φαινεται απιστευτο και ομως εφταιγε το καλωδιο. Ηταν καλωδιο usb 3 micro το αλλαξα με usb 2 micro και επαιζε κανονικα. Σ'ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μου εχει τύχει και εμενα αυτο με το καλώδιο για αυτο σε ρώτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα