DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα στην ομάδα,σήμερα το πρωί πήρα από τα public το battlefield 3 για το pc μου...το μεσημεράκι που γύρισα στο σπίτι εγκατέστησα το παιχνίδι...και εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα...εγκαταστάθηκε το παιχνίδι,αλλά δεν ξεκινάει με τίποτα,το ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα...πήρα τηλ στα public και μου λένε ότι πρέπει να κατεβάσω τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών...τους κατέβασα και πάλι δεν ανοίγει...έχετε να μου προτείνετε κάτι?
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δώσε 1-2 πληροφορίες. Το σύστημά σου? Όταν λες δεν ανοίγει με τίποτα? Από πού πας να το ξεκινήσεις? Φαντάζομαι μέσα από το battlelog σε κάποιον browser, έτσι? Όλα τα updates, τα πέρασες?
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 λοιπόν το βρήκα το λάθος...άλλαξα τον browser και άνοιξε και το παιχνίδι...
Xristaras12 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 σε firefox πρεπει να κατεβασεις το web plugin που υπαρχει αλλιως δεν ξεκιναει.
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 σε firefox πρεπει να κατεβασεις το web plugin που υπαρχει αλλιως δεν ξεκιναει. αυτό έκανα χρήστο....εγώ προσπαθούσα με το chrome...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα