bananasplit Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά!Εχθές έκανα νέα σύνδεση στη forthnet και μου έδωσαν αυτό το ρούτερ.Το θέμα μου είναι το εξής!Έχω ήδη (σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επεκτείνω το wifi μου) αγοράσει αυτό το access point και αυτή τη στιγμή που μιλάμε (ακόμα είμαι στη wind) έχω αυτό το ρούτερ.Επειδή και τα 2 είναι 150 mbps και παρόλο που έχω το access point στο ενδιάμεσο της απόστασης σαλόνι-ρούτερ(είναι στο υπνοδωμάτιο) το ίντερνετ στην τηλεόρασή μου (καθώς και το stream από τον υπολογιστή που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο) είναι από αργά έως άθλια.Επίσης έχω παρατηρήσει πως ή το ρούτερ μου έχει κάποια ασυμβατότητα με το ap ή όταν συνδέονται πάνω από 7-8 συσκευές σταματάει να δίνει ip...Επειδή όπως φαντάζεστε με έχει κουράσει όλο αυτό,θέλω να βρώ την οικονομικότερη και συνάμα αποδεκτή λύση για να έχω ίντερνετ στο σαλόνι...να αγοράσω ρούτερ καινούριο;;και αν ναι ποιό;;που να είναι και συμβατό με το access point μου;;να αγοράσω powerline παρόλο που είναι σχετικά πιο ακριβά;; με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να συνδέω ασύρματα τηλεόραση-υπολογιστή(streaming ταινιών-μουσικής),αλλά με ενδιαφέρει και το ίντερνετ πχ στο σαλόνι να είναι σχετικά σταθερό...
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 απο ολα αυτα που εχεις το μονο χρησιμο ειναι το Linksys το οποιο μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν adsl router.απο εκει και περα το zte και το turbox θα τα πεταγα απο το παραθυρο.επισης να υποθεσω οτι τα εχεις ρυθμισει σωστα σαν access point.δηλαδη καλωδιο ethernet απο το adsl router μεχρι το access point.και διαφορετικες Ip και dhcp ανοιχτο μονο στο adsl router σωστα? αν το turbox το εχεις βαλει σαν Repeater δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα μην περιμενεις να σου δωσει καλη ταχυτητα.οχι μονο επειδη ειναι turbox αλλα επειδη ειναι και σε λειτουργεια Repeater.οποτε εγω θα εβαζα το linksys σαν adsl router και μετα ενα απο τα 2 θα το εβαζα σαν access point για να παιρνει ασυρματα η tv κτλ.δεν θα επαιζα με repeater ειδικα οταν θες streaming επισης μην περιμενεις το zte να αντεξει 7-8 ατομα στο wireless αν συνδεονται ολα πανω σε αυτο.ειναι για πεταμα το zte.απο τοτε που το δινουν οι παροχοι (δυστυχως σχεδον ολοι πλεον) εχουν ανοιχτει 100 θεματα στο ινσομνια για προβληματα. αν δεν καταλαβα κατι η αν θες να ρωτησεις κατι αλλο πες μου.το λεω διοτι δεν αναφερεις αν τα εχεις σαν access point και τα 2 ή αν εχεις απλα το turbo x σαν access point ή σαν Repeater.και το powerline ειναι μια λυση αν δεν θες να περασεις καλωδιο/καλωδια Utp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα