kostass__ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 γεια, ψαχνω να αγορασω ενα laptop (λιωνω στο προσφορεςκοινως ) και εχω μια απορια. εχω εναν ενισχυτη που εχει εισοδο οπτικης ινας. στο παλιο pc συνδεω τον ηχο μεσω 3.5 και διπλο rca. πλεον ομως θα θελω να συνδεσω ψηφιακα το laptop με τον ενισχυτη. τι κανω??? η εξοδος του ηχου απο το laptop θα ειναι σε ψηφιακη μορφη? θα χρειαστω καποια usb καρτα ηχου με optical out? sorry αν ρωταω μπαρουφες!!!
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δεν εχω δει να υπάρχει laptop με οπτικη εξοδο ήχου αρα μάλλον δεν υπάρχει. Μια πιθανή λύση ειναι αυτή που ειπες με εξωτερική κάρτα, ειδάλλως πας αναλογικά με το κλασικο καρφί στην εξοδξο ήχου... 1
nikos903 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Νομίζω υπάρχει λάπτοπ με έξοδο οπτική :/ (ένα 5920 που έχω απο όσο βλέπω έχει πάντως με mini toslink δίνει) Δεν την έχω δοκιμάσει-δουλέψει αυτήν την έξοδο αλλά υπάρχει Άρα λογικά θα υπάρχει και καινούργιο λάπτοπ με αντίστοιχη θύρα... Το θέμα είναι ποιο
kostass__ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ουτε εγω εχω δει βασικα αλλα για να το λετε θα υπαρχει . το θεμα ειναι πως δεν θελω με rca να δωσω ηχο στον ενισχυτη. οποτε ισως παω αναγκαστικα για εξωτερικη καρτα ηχου. επισης καποια laptop αναφερουν στα χαρακτηριστικα τους στοιχεια οπως dts, surround και κατι τετοια ενω καποια αλλα λενε απλα στερεοφωνικος ηχος. με την sound card θα μετεατρεψω τον δικαναλο ηχο σε πεντακαναλο? και αν ειναι αναλογικος θα τον ψηφιοποιησω? εν τω μεταξυ ακομα δεν εχω βρει laptop που να αποφασισω να αγορασω (γκουχου γκουχου!!!) ψαχνω τα γυρω γυρω του. ματαιοδοξια!!!
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δε θα βρεις πλέον λάπτοπ με οπτική... Το 5920 που αναφερει ο φιλος ειχε πολλα περίεργα καλούδια επάνω όπως κάρτες τηλεορασης, εξτρα καρτες ήχου κλπ αλλα είναι μοντέλο 2007 (και εμενα το αντίστοιχο ειχε τηλεκοντρολ και δυνατότητα εξόδου 5.1 απο την ενσωματωμένη κάρτα) Δες τι παίζει στην αγορά και προσαρμόσου αναλογα και με τα οικονομικά σου... Ειδάλλως όπως σου είπα ξαναπερίμενε για κάποια προσφορά... Σίγουρα πάντως θα χρειαστείς εξωτερική κάρτα
kostass__ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 σιγουρα θα περιμενω καποια προσφορα ακολουθωντας τισ σωστες συμβουλες σου πρεπει να πω φιλε paylidis. ηδη παρακολουθω οσο μπορω και αν μου φανει κατι καλο θα το ποσταρω προς διερευνηση απο τους γνωστες :-D οποτε θα πρεπει να κανω μια ερευνα αγορας για κατι φτηνο με optical out γιατι τα οικονομικα ειναι απειρα σφιχτα. κατι που ειδα παντως παιζουν στο πενηνταρικο και καθολου δεν μου αρεσε αυτο... ελπιζω να υπαρχουν και πιο οικονομικες λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα