king2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Χαιρετω παιδια.Μετα το ideos x5 pro και το lg 4x που εχω τωρα αποφασισα οτι ειναι ωρα για μεγαλυτερη οθονη. Το κινητο θελω να εχει sd card(το g2 32gb μου φτανει και ας μην εχει sd) Να κυμενετε στα 350-380 ευρο Να εισαι οσο πιο δυνατο γινετε. Να κραταει η μπαταρια τουλαχιστον μερα με 5-6 ωρες οθονη. Το κινητο θα χρησιμοποιηθει κυριως για παιχνιδια(βαρια και μη) σειρες σε hd και καμια ταινιουλα. Θα ηθελα να ρωτησω αν το note 3 ξεφευγει τοσο σε διαστασεις απο το g2 που ν; μην δικαιολογουνται απο την οθονη του. Το κινητο θα το παρω σε 20 μερες να πεσουν ακομα λιγο τα note 3/g2. Το s4 το εχω σαν τελευταια λυση αν δεν πεσουν αλλο σε τιμη τα 2 αλλα κινητα. Το κινητο θα κρατηθει για τουλαχιστον ενα χρονο και απο την πρωτη μερα θα ρουταριστει(φοβαμε και το knox λιγο) θα μπει custom rom να το φερω στα μετρα μου.
GiannisWalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν μπορείς να φτάσεις νοτε 3 πας εκεί (έχει μεγαλύτερη οθόνη όμως) αλλιώς πας g2 που είναι μια αρκετά καλή επιλογή. Θα σου πρότεινα g2 όμως μιας και είναι αρκετό σε όλα του κατα την γνώμη μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Έχουμε άπειρα ανοιχτά θέματα σχετικά με το Note3 και άλλες επιλογές της αγοράς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις