Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 3 ρουτερ, το ενα είναι το ZyXEL P-660R-T1 v3 (το ενσύρματο) όπου συγχρονίζει σε ~22200 και τα αλά 2 είναι το Technicolor TD 5130 και το TP-Link TD-8151N (v1) (τα ασύρματα) τα οποία συγχρονίζουν αρκετά χαμηλότερα και χάλια ping

Πως κάνω το ZyXEL με μια 100 από πίσω του σε wifi και αν μπορώ να να χρησιμοποιήσω ενα από τα δυο παραπάνω μόνο για wifi 

Δημοσ.

zyxel 192.168.1.1

το αφηνεις οπως ειναι.

ενα απο τα αλλα δυο του δινεις Ip 192.168.1.254 και κλεινεις τον dhcp>τα συνδεεις με ethernet και εισαι ετοιμος.

με 192.168.1.1 θα μπεις στο zyxel και με 192.168.1.254 θα μπεις στο αλλο ρουτερ για να φτιαξεις το ασυρματο.

επισης για το Technicolor μπες και στο site της forthnet και κατεβασε το τελευταιο  firmware μηπως συγχρονισει καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

zyxel 192.168.1.1

το αφηνεις οπως ειναι.

ενα απο τα αλλα δυο του δινεις Ip 192.168.1.254 και κλεινεις τον dhcp>τα συνδεεις με ethernet και εισαι ετοιμος.

με 192.168.1.1 θα μπεις στο zyxel και με 192.168.1.254 θα μπεις στο αλλο ρουτερ για να φτιαξεις το ασυρματο.

επισης για το Technicolor μπες και στο site της forthnet και κατεβασε το τελευταιο  firmware μηπως συγχρονισει καλυτερα.

Έχω το τελευταίο  firmware άλλα μόνο πρόβλημα δημιούργησε κάθε φορά που ανοίγω το ρουτερ κάνει "Update" και συγχρονίζει άλλα επειδή κάνει "Update" φαίνεται σαν νεκρό για καμπόσο χρόνο.

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Δημοσ.

Έχω το τελευταίο  firmware άλλα μόνο πρόβλημα δημιούργησε κάθε φορά που ανοίγω το ρουτερ κάνει "Update" και συγχρονίζει άλλα επειδή κάνει "Update" φαίνεται σαν νεκρό για καμπόσο χρόνο.

Ευχαριστώ για την απάντηση  :)

δεν καταλαβα που κανει Update?μιλαμε για τωρα που το εκανες access point ή μιλαμε να εχεις μονο του το technicolor Πανω στην γραμμη?το ρωταω επειδη λεμε για το Technicolor και λες συγχρονιζει αρα μαλλον εννοεις οτι το εχεις μονο του.αυτο το Update που στο λεει?φωτακι Update εχει το 788 οχι το 5130

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7126

Δημοσ.

δεν καταλαβα που κανει Update?μιλαμε για τωρα που το εκανες access point ή μιλαμε να εχεις μονο του το technicolor Πανω στην γραμμη?το ρωταω επειδη λεμε για το Technicolor και λες συγχρονιζει αρα μαλλον εννοεις οτι το εχεις μονο του.αυτο το Update που στο λεει?φωτακι Update εχει το 788 οχι το 5130

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7126

P1090319_zpsd949e9e0.jpg

Από το manual.

Κάθε φορά που το ανοίγω με τα από λίγο αναβοσβήνει το λαμπάκι.

Πάντα το κάνει και στο dsl και τώρα σαν access point

Προσπάθησα μήπως μπορώ να απενεργοποιήσω το "Update"  άλλα  τίποτα 

Δημοσ.

Ποιο λαμπακι?εγω δεν βλεπω λαμπακι update.αν εννοεις το Power για αναβαθμιση λογισμικου τοτε κατι αλλο εχεις καταλαβει.

το λαμπακι αυτο αναβοσβηνει οταν κανει Update που του εχεις δωσει εσυ το αρχειο.οταν ξεκιναει το ρουτερ και βλεπεις να αναβοσβηνει το λαμπακι ειναι επειδη bootarei και οχι επειδη κανει Update.update θα κανει μονο αμα του πεις εσυ να κανει Update.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...