Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας . το λαπτοπ μου έχει μια θερμοκρασία στους 63C χωρίς τίποτα ανοιχτό 

η κάρτα γραφικών μου είναι η NVIDIA GEFORCE 8600M GT

με το πρόγραμμα FurMark , η θερμοκρασία πάει μέχρι τούς 91C

έχω κανένα πρόβλημα?

άμα έχω..μπορείτε να με πείτε τι να κάνω? 

έχω βάλει μια thermal paste τις πλάκας.  25 γρ 4 ευρο

Δημοσ.

Εντάξει μπορεις να βάλεις μια καλύτερα πάστα αν και στο laptop απο άποψη θερμοκρασιών δεν θα δεις και μεγάλη καλυτέρευση γιατι γενικα ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες.

Βέβαια οι 63 βαθμοι δεν ειναι και κατι τρρομερό για laptop , αυτο που σου προτείνω ειναι αν δεν βαριέσαι παρε μια arctic silver πάστα και ξαναβάλε , μετα εναν καλο καθαρισμό απο σκόνες γενικα και στο ανεμιστηράκι και πάρε και μια βάση για το laptop με ανεμιστήρες

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης μην τρέχεις furmark σε λάπτοπ, πόσο μάλλον σε αυτό με την 8600... Αυτή είναι καταδικασμένη να χαλάσει (Nvidia defect γράψε και θα δεις) εσύ με το furmark φέρνεις αυτήν την μέρα πολύ πιο κοντά σου...

Κατα τα άλλα ότι είπαν και οι απο πάνω, αλλαγή πάστας + καθάρισμα αλλά αυτή η κάρτα όπως και να έχει εκει γύρω δουλεύει.... Διαφορά δεν το βλέπω να υπάρξει...

Πες αμα θες ποιο λάπτοπ είναι (Acer μυρίζει :P ) και αν έχει στον πυρήνα thermal pad ή αμα κάνει επαφή ο πυρήνας απευθείας με την ψήκτρα με πάστα.

PS Σε μια που είχα πέρασα το MSI Afterburner και έριξα μόνιμα τα ρολόγια για να κρατήσει λίγο παραπάνω, κερδίζεις και έτσι λίγους βαθμούς αλλά πέφτουν οι επιδώσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα...."φέρνεις αυτή την

μέρα πιο κοντά σου"....

Παλιολαπτοπ και μενα μια απο τα ιδια παθαινει το δικο μου με την nvidia g105,έχω κατεβάσει ρολόγια αλλά και πάλι όταν βάζω ταινία ν παίξει σε full hd βαράει 75αρια και με κατεβασμένα ρολόγια....πάρτε μια καλή παστούλα και περάστε το αν και δεν θα δειτε καμια τρελη διαφορα δυστηχώς.....

Δημοσ.

το λαπτοπ είναι το compal fl90 ..είχε ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του. πέθανε,κάηκε ..τεσπα....το λαπτοπ μου το έδωσαν για επισκευή και άμα δεν γινόταν με είπαν να το πετάξω,,το έφτιαξα και το κρατάω ...ζέστανα την κάρτα γραφικών του και για 4 ώρες με το furmark  δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα..θα βάλω μια κάλλη πάστα..6 ευρό το 1 γρ..πολύ καλή της xilence..άμα ξέρετε και καλύτερη πείτε μου 

Δημοσ.

1-Kαθαρισε επιμελως τους αεραγωγους της ψυκτρας.Σε γενικο πλαισιο δηλαδη το λαπτοπ.

(http://img67.imageshack.us/img67/8194/94609136zz9.png)

2-Βαλε μια ποιοτικη παστουλα.

3-Μην ξεκινησεις τα γκαζια στο λαπτοπ αμεσως,διοτι η παστουλα μεχρι να καθισει,να στερεοποιηθει σωστα και να σου αποδοσει τα μεγιστα,δωστης μερικες ημερες σε καθημερινη,χαλαρη χρηση.

Εαν δουλευει σωστα το φανακι της ψυξης,εχοντας το λαπτοπ 100% καθαρο,δεν θα'χεις κανενα προβλημα.

Μεχρι και 80 και κατι βαθμους σε βαρυ φορτο,να τις θεωρεις λογικες τις θερμοκρασιες σε τετοια μηχανηματα.

Αν μετα θελεις λιγο πιο κατω,και το λαπτοπ πιο δροσερο παρε μια βαση ψυξης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...