HarryCane10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μιας που σχεδόν χάλασε το παλιό ασύρματο ποντίκι, αγόρασα ένα καινούργιο ενσύρματο με usb, και το θέμα μου είναι ότι δεν λειτουργεί στον υπολογιστή μου ενώ διαβάζεται και αναγνωρίζεται από τις συσκευές του συστήματος. Κι αυτό συμβαίνει για όποιο καινούργιο ποντίκι και πληκτρολόγιο προσπαθώ να συνδέσω. Είναι σαν να έχει "κλειδώσει" το PC μου μόνο το παλιό μου ποντίκι και πληκτρολόγιο. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την προσοχή σας στο θέμα μου.
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Είτε τα βάλεις στις μποστά η στις πισω usb ειναι το ιδιο ? επισης δοκίμασε να βάλεις το καθένα μονο του να δεις αν βρίσκει τιποτα. Μετα οσο αφορά το bios πήγαινε το στα defaults μηπως εχει ενεργοποιηθεί καμια επιλογή για τις usb που εχει μεσα , υπάρχει μια που πρέπει να το εχεις το usb legacy support. Οσο για τα windows κανε ενα repair με το cd μηπως απλα εχουν φάει καποιο σκάλωμα 1
HarryCane10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Είσαι ωραίος ρε φίλε! Έκανα repair με το cd και όλα οκ! Όπως είπες θα είχε φάει κάποιο σκάλωμα υποθέτω... Ευχαριστώ πολύ!
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Να σαι καλα ναι καμια φορά για άκυρους λόγους σκαλώνουν τα windows , άβυσσος η ψυχή των pc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα