chris cs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 το παιχνιδι ειναι σπασμενο η αγορασμενο? το ghosts αγορασμενο το thief σπασμενο
pavloa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) έκανα το τεστ για τον δίσκο και είναι στα 100% ...για την κάρτα γραφικών μου έβγαλε αυτό το παράθυρο είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα ;; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2014 από pavloa
chris cs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δηλαδη σε αυτο που εχεις προβλημα? στο ghosts εχω προβλημα αλλα σπανια...anyway εχω βαλει new θεμα στις καρτες γραφικων,οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει,ευχαριστω
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 επίσης Intel burntest για έλεγχο σταθερότητας και θερμοκρασιών επεξεργαστή και το occt για έλεγχο τροφοδοσίας.
adams24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 καλημέρα παιδιά έτρεξα το furmark και μετά από 10 λεπτά αφού δεν με πέταξε μπλε οθόνη η να κολλήσει η να σβήσει το pc και αφού έφτασε στους 71βαθμους το έκλεισα μόνος μου το τεστ το έτρεξα 1280x1024 αυτό που δεν ξέρω ειναι αν τελειώνει μόνο του το τεστ και σε βγάζει κάποια αποτελέσματα η απλά συνεχίζει και σε ψήνει την κάρτα
chris cs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 καλημέρα παιδιά έτρεξα το furmark και μετά από 10 λεπτά αφού δεν με πέταξε μπλε οθόνη η να κολλήσει η να σβήσει το pc και αφού έφτασε στους 71βαθμους το έκλεισα μόνος μου το τεστ το έτρεξα 1280x1024 αυτό που δεν ξέρω ειναι αν τελειώνει μόνο του το τεστ και σε βγάζει κάποια αποτελέσματα η απλά συνεχίζει και σε ψήνει την κάρτα πρεπει να το αφησεις μεχρι τελος κ θα σου βγαλει αποτελεσματα μονο του....οπως μια εικονα που χω βαλει πιο πανω οπως εχει κανει κ ο φιλος pavlova
adams24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 πρεπει να το αφησεις μεχρι τελος κ θα σου βγαλει αποτελεσματα μονο του....οπως μια εικονα που χω βαλει πιο πανω οπως εχει κανει κ ο φιλος pavlova και τι κάνουμε αν ψηθεί η κάρτα?? βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 και τι κάνουμε αν ψηθεί η κάρτα?? βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία Καποια στιγμή θα σταθεροποιήθει η θερμοκρασία και δεν θα πηγαίνει παραπανω αν δεν φάει crash λοιπον ειναι σε μια σταθερή κατάσταση εισαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα