pavloa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πώς μπορώ να ελέγξω τις επιδόσεις του pc μου; cpu gpu γενικά ότι έχει το pc..βασικά θέλω να δω να το τσεκάρω αμα έχει κάποιο πρόβλημα επειδή είναι σχετικά παλιό..
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για τον σκληρό δίσκο τσεκάρεις την υγεία του με το hdsentinel , για θερμοκρασίες του συστήματος γενικα βλέπεις με το hwmonitor , για την gpu αν θέλεις να την στρεσάρεις μπορεις να το κανεις με το furmark , για να τεστάρεις τις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες
chris cs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για τον σκληρό δίσκο τσεκάρεις την υγεία του με το hdsentinel , για θερμοκρασίες του συστήματος γενικα βλέπεις με το hwmonitor , για την gpu αν θέλεις να την στρεσάρεις μπορεις να το κανεις με το furmark , για να τεστάρεις τις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες οταν βαζεις το furmark να τεσταρει, πως καταλαβαινεις αν υπαρχει καποιο προβλημα? στα αποτελεσματα που βγαζει ή κατα την διαρκεια του τεστ? ποτε δεν το καταλαβα...
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Κατα την διάρκεια το τεστ αν κολλήσει το pc η φας καμια μπλέ οθόνη τοτε σημαίνει οτι η κάρτα εχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ή εχει γενικα καποιο πρόβλημα
chris cs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Κατα την διάρκεια το τεστ αν κολλήσει το pc η φας καμια μπλέ οθόνη τοτε σημαίνει οτι η κάρτα εχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ή εχει γενικα καποιο πρόβλημα ok φιλε μου σ ευχαριστω
pavloa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 πόση ώρα πρέπει να αφήσω το furmark ως που να τελειώσει;;
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αν μεσα σε 10 λεπτά δεν σου κάνει τιποτα εισαι κομπλε
chris cs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 στην επιλογη 720p το τεστ το εκανε μια χαρα οταν ομως το δοκιμασα στα 1080p εφαγε κολλημα... ρωταω γιατι πριν κανα μηνα ειχα θεμα με το cod ghosts κατι σαν artifacts (οχι συνεχεια αλλα μια στις 6-7 μερες) κ μετα απο τοσο καιρο μου το εκανε παλι σημερα,ημουν στο τσακ για RMA...ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω επισης ειχα ξανακανει το τεστ τοτε κ δεν ειχα κολληματα η μπλε οθονη κτλπ ....τι να πω
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Απο τι αποτελείται το σύστημα σου ειναι αυτο της υπογραφής ? Edit : Δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις σε idle με το hwmonitor και ποσο παει μεσα σε παιχνίδι Επίσης δοκίμασε να κανεις uninstall τους drivers μετα καθάρισμα με https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-5-1-released-03-11-14-/1/ και πέρνα τους νεότερους
chris cs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Απο τι αποτελείται το σύστημα σου ειναι αυτο της υπογραφής ? ναι φιλε μου το εφτiαξα με την βοηθεια καποιων παιδιων απο το ινσομνια αρχες νοεμβριου 13 απο mindfactory.de οριστε κ 2 φωτος απο το παιχνιδι κ βασικα συγγνωμη που παρεμβαινω σε θεμα που ανοιξε αλλο παιδι, αλλα μιας που συζητατε για furmark ειπα να ρωτησω.. αν υπαρχει προβλημα ασ ανοιξω αλλο θεμα... ευχαριστω Απο τι αποτελείται το σύστημα σου ειναι αυτο της υπογραφής ? Edit : Δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις σε idle με το hwmonitor και ποσο παει μεσα σε παιχνίδι Επίσης δοκίμασε να κανεις uninstall τους drivers μετα καθάρισμα με https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-5-1-released-03-11-14-/1/ και πέρνα τους νεότερους η θερμοκρασια σε idle φαση ειναι στους 28 κ in game που το τσεκαρα προχθες ηταν στους 42. θα κανω κ αυτο με τους drivers αν κ το προβλημα συνεχιστηκε κ οταν τους ανανεωνα
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Στο κανει μονο με το συγκεκριμένο παιχνίδι ? για δοκίμασε και καποιο αλλο
chris cs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δοκιμασα κ το thief λιγο αλλα δεν ειχα καποιο προβλημα
InfernoN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Η δικιά μου έπιασε 82 βαθμούς στα 2¨30 λεπτά(720p). Γιατρέ?
zackeron Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 μην μπαινετε ετσι σε topic αλλου μπερδευομαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα