Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να ελέγξω τις επιδόσεις του pc μου; cpu gpu γενικά ότι έχει το pc..βασικά θέλω να δω  να το τσεκάρω

αμα έχει κάποιο πρόβλημα επειδή είναι σχετικά παλιό..

Δημοσ.

Για τον σκληρό δίσκο τσεκάρεις την υγεία του με το hdsentinel , για θερμοκρασίες του συστήματος γενικα βλέπεις με το hwmonitor , για την gpu αν θέλεις να την στρεσάρεις μπορεις να το κανεις με το furmark , για να τεστάρεις τις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες

Δημοσ.

Για τον σκληρό δίσκο τσεκάρεις την υγεία του με το hdsentinel , για θερμοκρασίες του συστήματος γενικα βλέπεις με το hwmonitor , για την gpu αν θέλεις να την στρεσάρεις μπορεις να το κανεις με το furmark , για να τεστάρεις τις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες

οταν βαζεις το furmark να τεσταρει, πως καταλαβαινεις αν υπαρχει καποιο προβλημα? στα αποτελεσματα που βγαζει ή κατα την διαρκεια του τεστ? ποτε δεν το καταλαβα...

Δημοσ.

Κατα την διάρκεια το τεστ αν κολλήσει το pc η φας καμια μπλέ οθόνη τοτε σημαίνει οτι η κάρτα εχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ή εχει γενικα καποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Κατα την διάρκεια το τεστ αν κολλήσει το pc η φας καμια μπλέ οθόνη τοτε σημαίνει οτι η κάρτα εχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ή εχει γενικα καποιο πρόβλημα

ok φιλε μου σ ευχαριστω

Δημοσ.

στην επιλογη 720p το τεστ το εκανε μια χαρα οταν ομως το δοκιμασα στα 1080p εφαγε κολλημα...

ρωταω γιατι πριν κανα μηνα ειχα θεμα με το cod ghosts κατι σαν artifacts (οχι συνεχεια αλλα μια στις 6-7 μερες) κ μετα απο τοσο καιρο μου το εκανε παλι σημερα,ημουν στο τσακ για RMA...ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω :fear:

επισης ειχα ξανακανει το τεστ τοτε κ δεν ειχα κολληματα η μπλε οθονη κτλπ ....τι να πω

post-245315-0-74107100-1395597449_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο τι αποτελείται το σύστημα σου ειναι αυτο της υπογραφής ?

Edit : Δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις σε idle με το hwmonitor και ποσο παει μεσα σε παιχνίδι

Επίσης δοκίμασε να κανεις uninstall τους drivers μετα καθάρισμα με https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-5-1-released-03-11-14-/1/ και πέρνα τους νεότερους

Δημοσ.

ναι φιλε μου το εφτiαξα με την βοηθεια καποιων παιδιων απο το ινσομνια αρχες νοεμβριου 13 απο mindfactory.de

οριστε κ 2 φωτος απο το παιχνιδι

κ βασικα συγγνωμη που παρεμβαινω σε θεμα που ανοιξε αλλο παιδι, αλλα μιας που συζητατε για furmark ειπα να ρωτησω.. αν υπαρχει προβλημα ασ ανοιξω αλλο θεμα...  ευχαριστω

Edit : Δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις σε idle με το hwmonitor και ποσο παει μεσα σε παιχνίδι

Επίσης δοκίμασε να κανεις uninstall τους drivers μετα καθάρισμα με https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-5-1-released-03-11-14-/1/ και πέρνα τους νεότερους

η θερμοκρασια σε idle φαση ειναι στους 28 κ in game που το τσεκαρα προχθες ηταν στους 42. θα κανω κ αυτο με τους drivers αν κ το προβλημα συνεχιστηκε κ οταν τους ανανεωνα

post-245315-0-32747000-1395598030_thumb.jpg

post-245315-0-25127600-1395598040_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...