Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι νεο χρηστης blackberry εδω και λιγες μερες ! Πιο πριν ημουν χρηστης android με πολλες συσκευες και αποφασισα να αλλαξω τελευταια ! Πηρα το 9720 , γιατι μεχρι εκει εφτανε το πορτοφολι μου ! Μεχρι στιγμης το βρισκω πολυ ευχρηστο , κομψο και λειτουργικο κινητο . Ωστοσο εχω καποιες αποριες σχετικα με καποια πραγματα και θα ηθελα την βοηθεια σας !

1)για να συνδεσω το μειλ πρεπει να εχω bis . Μιλησα με vodafone και μου ειπαν οτι πρεπει να κανω κανονικα συμβολαιο (εχω καρτοσυμβολαιο) για να το υποστηριζει χωρις χρεωση ισχυει;
2)υπαρχει καποια εφαρμογη για να συνδεσω τα mail Μου μεχρι να το κανω ; και αν ναι ποια ;
3)gps καποια εφαρμογη υπαρχει ; το ενεργοποιησα αλλα δεν βλεπω να συνδεεται σε καποιο δορυφορο..
4)σχετικα με τις εφαρμογες , το κινητο φοραει το blackberry os 7 , κατι , εχει καποιες χρησιμες αλλα ελληνικες δεν εχει πολλες. Που μπορω να βρω πληροφοριες σχετικα με τις συγκεκριμενες εφαρμογες του blackberry world ? μπορω να κανω αναβαθμιση σε καλυτερο
λογισμικο ;
5)οσον αφορα την κρυπτογραφηση που εχει γνωριζει κανεις να μου εξηγησει τι ακριβως γινεται ;
6)δεν υπαρχουν blackberry maps ? και αν ναι η ελλαδα ειναι μεσα ;
7)το φορητο σημειο προσβασης τι ειναι ? μου ζηταει οταν παω να το ανοιξω να ενεργοποιησω τα δεδομενα , και αφου το κανω , μου ζηταει username και κωδικο ..

8)Υπαρχει πιθανοτητα μεσω καποιας εφαρμογης να κατεβαζω εφαρμογες απο android ?

Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα εχω πελαγωσει λιγο ειδικα με το Mail και το gps !
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,

Επειδή έχεις το παλιό OS πρέπει να έχεις BIS για να δουλέψουνε τα περισσότερα πράγματα.

1. Εγώ με Cosmote πλήρωνα extra πακέτο για BIS

2. Από όσο ξέρω όχι..

3. Υπάρχουν δες και στο crackberry.com

4. ^^

5. Γενικά μιλάς ή για κάτι συγκεκριμένο;

6. Ναι κανονικά!

7. Χμμ για αυτό δεν είμαι σίγουρος..

8. Nope. Μόνο στα καινούργια ΒΒ κινητά.

Για περισσότερες πληροφορίες δες στο φορουμ του crackberry.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...