Lokeras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους..Πριν από περίπου μια εβδομάδα παρατήρησα οτι σταματάει χωρίς λόγο ο ανεμυστήρας της ψύκτρας (η εργοστασιακή της intel)..Άλλαξα τον ανεμυστήρα και δούλεψε για λίγο αλλά μετά σταμάτησε πάλι...Άλλαξα τελείως ψύκτρα και πάλι τα ίδια..Μήπως ξέρει κάποιος που μπορεί να είνα το πρόβλημα;;Να προσθέσω ότι στο SYS Fan δουλεύει κανονικα απλά στα φούλ..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ισως να εχει καποιο πρόβλημα το cpu fan στην motherboard , βάλε το στο sys fan και μπες μεσα απο το bios ή το core temp στα windows και ρύθμισε τις στροφές.
Lokeras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν το αφήσω ως έχει θα την παίξει το ανεμυστηράκι;;;Δεν εχω πρόβλημα με τον θορυβο.. Αυτό υπεθεσα και γω οτι φταιει η υποδοχη στη μητρικη..Μετα το φορματ δουλευε για κανα τριωρο και μετα σταματησς παλι..Στο sys fan την εχω απο το πρωι..Στο cpu fan παει να ξεκινησει αλλα σταματαει και αν τυχει και ξεκινησει σταματαει σε ανυποπτο χρονο.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από Lokeras
Jannis64 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν το αφήσω ως έχει θα την παίξει το ανεμηστυράκη;;;Δεν εχω πρόβλημα με τον θορυβο.. Αυτό υπεθεσα και γω οτι φταιει η υποδοχη στη μητρικη..Μετα το φορματ δουλευε για κανα τριωρο και μετα σταματησς παλι..Στο sys fan την εχω απο το πρωι..Στο cpu fan παει να ξεκινησει αλλα σταματαει και αν τυχει και ξεκινησει σταματαει σε ανυποπτο χρονο.. Αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει βλάβη στη μητρική,είναι πολύ πιθανό να φταίει η ρύθμιση στο Bios που σχετίζεται με τη λειτουργία του ανεμιστήρα της CPU (CPU Smart FAN Control και CPU Smart FAN Mode). Πιθανότατα είναι ρυθμισμένο στο Silent Mode ή Low ή κάτι παρόμοιο (παίζει από μητρική σε μητρική) που έχει ως επακόλουθο κάποιες στιγμές να παρέχει πολύ λίγο ρεύμα στον ανεμιστήρα του επεξεργαστή με αποτέλεσμα αυτός να σταματάει.
corsair04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ένα reset ίσως βοηθήσει εάν είναι θέμα bios αλλιώς ρεύμα από αλλού στο ανεμιστράκι
Euclides Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στην motherboard υπάρχουν και άλλα σημεία για να συνδέσεις ανεμιστηράκι. Δοκίμασες αλλού?
Lokeras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στην motherboard υπάρχουν και άλλα σημεία για να συνδέσεις ανεμιστηράκι. Δοκίμασες αλλού? Ναι φιλε..SyS Fan εχω τν εχω συνδεσει μερες τωρα..Λογικα ειναι η μητρικη..στο bios ειναι ολα καλα.. Ένα reset ίσως βοηθήσει εάν είναι θέμα bios αλλιώς ρεύμα από αλλού στο ανεμιστράκι Και reset και upadate το bios εκανα αλλα τα ιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα