giannisher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Παιδια ειμαι αναμεσα σε 3 smartphones και δεν ξερω ποιο να επιλεξω. Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy S3 Mini, Sone Xperia M. Το θελω κυριως για εφαρμογες(παιχνιδια κ.τ.λ.), μουσικη και γρηγορη πλοηγηση στο διαδυκτιο. Ποιο θα μου προτινατε απο αυτα τα τρια και για ποιο λογο ?
parasaser Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 πόσα χρήματα? για μεταχειρισμένο σκέφτεσαι? μέχρι και s4 βρίσκεις στη ίδια τιμή.
giannisher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ουτε για windows phone σκεφτομαι ουτε για μεταχειρισμενο. Ενα απο αυτα τα τρια θελω να επιλεξω. Δεν με νιαζει η τιμη τους τα εχω βρει στην ιδια περιπου απλα θελω να ικανοποιουν αυτα που ειπα παραπανω.
Ntenteras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το ένα χειρότερο από το άλλο είναι, πεταμένα λεφτά. Αν υποθέσω με βάση τις τιμές στο skroutz το budget σου είναι γύρω στα 130Ε, τότε βάλε αλλά 20-30 και πάρε το Moto g από το Amazon ή κάποιο lumia
giannisher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μονο απο ελλαδα θα παραγγειλω γιατι θελω αντικαταβολη αφου δεν διαθετω πιστωτικη. Οπως ειπα lumnia δεν θελω γιατι εχει windows και ενδιαφερομαι μονο για android. Οσο αφορα τα κινητα αυτα που θελω δεν νομιζω να ειναι για πεταμα αφου το xperia m το πηρε χθες ο αδερφος μου και μου φενεται αρκετα καλο περα απο το οτι ειναι φτηνα τα υλικα κατασκευης του.
eddie1996 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Λοιπόν άμα θες πάρε το galaxy core που το έχω και εγώ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και σε αυτή την τιμή που έχει πάει είναι πάρα πολύ καλό! 1
kataramenos32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μονο απο ελλαδα θα παραγγειλω γιατι θελω αντικαταβολη αφου δεν διαθετω πιστωτικη. Οπως ειπα lumnia δεν θελω γιατι εχει windows και ενδιαφερομαι μονο για android. Οσο αφορα τα κινητα αυτα που θελω δεν νομιζω να ειναι για πεταμα αφου το xperia m το πηρε χθες ο αδερφος μου και μου φενεται αρκετα καλο περα απο το οτι ειναι φτηνα τα υλικα κατασκευης του. Αρκετά καλό σου φαίνεται γιατί είναι αρχή ακόμη.Μετά από κάποιο διάστημα που θα αρχίσει να σέρνεται χωρίς καν να το έχεις φορτώσει θα δούμε αν αξίζει η όχι η αγορά
humanoid Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το ένα χειρότερο από το άλλο είναι, πεταμένα λεφτά. Αν υποθέσω με βάση τις τιμές στο skroutz το budget σου είναι γύρω στα 130Ε, τότε βάλε αλλά 20-30 και πάρε το Moto g από το Amazon ή κάποιο lumia Με τη λεπτομέρεια ότι από το Amazon θα πάρεις μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Καλύτερα από Wind για να έχεις πλήρη κάλυψη για 2 χρόνια και το κεφάλι σου ήσυχο για ότι και αν συμβεί. Θεωρώ ότι στα 189 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση
naive Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μονο απο ελλαδα θα παραγγειλω γιατι θελω αντικαταβολη αφου δεν διαθετω πιστωτικη. Οπως ειπα lumnia δεν θελω γιατι εχει windows και ενδιαφερομαι μονο για android. Οσο αφορα τα κινητα αυτα που θελω δεν νομιζω να ειναι για πεταμα αφου το xperia m το πηρε χθες ο αδερφος μου και μου φενεται αρκετα καλο περα απο το οτι ειναι φτηνα τα υλικα κατασκευης του. Αρκετά καλό σου φαίνεται γιατί είναι αρχή ακόμη.Μετά από κάποιο διάστημα που θα αρχίσει να σέρνεται χωρίς καν να το έχεις φορτώσει θα δούμε αν αξίζει η όχι η αγοράΠού οφείλεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα